14.8 C
Chania
Saturday, April 20, 2024

«Δεν με ενδιαφέρει πως θα πληρωθεί το φυσικό αέριο στη Ρωσία» δηλώνει ο Ν.Κακλαμάνης

Ημερομηνία:

Ο αντιπρόεδρος της Βουλής και βουλευτής της Νέας Δημοκρατία Νικήτας Κακλαμάνης μιλώντας στο Kontra News 10 και τον Γιώργο Μελλιγώνη, είπε τις αλήθειες που η κυβέρνηση μάλλον φοβάται να αντιμετωπίσει…

Μιλώντας για το ενδεχόμενο να πληρωθεί το φυσικό αέριο σε ρούβλια  ο αντιπρόεδρος της Βουλής είπε:  “Έχουμε την μεγάλη μας βιομηχανία που λέγεται τουρισμός κ.Μελιγγώνη. Αυτή η βιομηχανία για εμάς είναι ανάσα ζωής. Προβλέπεται ότι θα φτάσουμε στα επίπεδα του 2019, άρα θα μπούνε στα Ταμία μας κάποια δισεκατομμύρια ευρώ, τα οποία τα χρειαζόμαστε και πάρα πολύ μάλιστα και σας λέω σαν Έλληνα πολίτη αλλά και σα βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας, είναι προσωπική μου η άποψη, ουδόλως με ενδιαφέρει πως θα πληρωθούν (σ.σ.ρούβλια). Με ενδιαφέρει να έχει ο τόπος μου ενεργειακή επάρκεια, κάτι που το διαβεβαίωσε ο Πρωθυπουργός και δεν έχω κανένα λόγο να αμφιβάλω για να μπορέσουμε να ανταπεξέλθουμε στις ανάγκες της τουριστικής περιόδου. Είναι δυνατόν να βάλουμε σε διακινδύνευση την λειτουργία των ξενοδοχειακών μονάδων τώρα που αρχίζει ο Τουρισμός; Και από εκεί και πέρα, η Ευρώπη αποδείχθηκε για μια ακόμη φορά ανίσχυρη να έχει μια κοινή πολιτική διότι είναι μέρος της κοινής εξωτερικής πολιτικής και αυτό το οποίο με ρωτήσατε”

Για τις κυρώσεις κατά της Ρωσίας είπε: “Αυτή τη στιγμή τι βλέπουμε κ. Μελιγγώνη; Βλέπουμε μια Αμερική η οποία κάνει το κουμάντο. Ήρθε στην τελευταία σύνοδο κορυφής στην Ευρώπη ο κ. Μπάιντεν ως μεταπράτης. Επέβαλε τους όρους των ποινών. ΟΚ. Πρέπει να τιμωρηθεί η Ρωσία, κάνεις λογικός άνθρωπος δεν λέει το ανάποδο. Μας επούλησε το υγροποιημένο δικό του αέριο χωρίς να ξέρουμε ακόμα σε ποια τιμή και σηκώθηκε και έφυγε. Και ποιος υφίσταται τις επιπτώσεις; Αφήστε τη Ρωσία που είναι ο εισβολέας. Δεν με ενδιαφέρει. Οι επιπτώσεις που είναι κ.Μελιγγώνη; Στην Ευρώπη.” και κατέληξε ως προς το αν θα γίνει η πληρωμή σε ρούβλια λέγοντας “εμένα προσωπικά δεν με ενδιαφέρει να το μάθω (σ.σ. πως θα γίνει η πληρωμή). Με ενδιαφέρει να υπάρχει συνεχής ροή ενέργειας στον τόπο μου.”

militaire.gr

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Στέφανος Κασσελάκης: Η παρουσίαση του ευρωψηφοδελτίου του ΣΥΡΙΖΑ | Παρακολουθήστε ζωντανά

Το ευρωψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ παρουσίασε από το Κέντρο Πολιτισμού...

Η Χανιώτισσα συγγραφέας Μάρω Δούκα υποψήφια ευρωβουλευτής με τη Νέα Αριστερά

Την υποψηφιότητα της διακεκριμένης συγγραφέως Μάρως Δούκα για τις...

Με Βέφα Αλεξιάδου, Αγγελική Ηλιάδη και Εύη Βατίδου το ΛΑΟΣ στις Ευρωεκλογές 2024

Τους 42 υποψήφιους για τις Ευρωεκλογές του Ιουνίου ανακοίνωσε...