Δημιουργείται Κέντρο Αναψυχης και Αναζωογόνησης του προσωπικού των Βάσεων των ΗΠΑ στην πόλη των Χανίων

1 Σχόλιο

“Ευκαιρίες ανάπτυξης” για τον τόπο μας.

Οι σχέσεις Ελλάδας και ΗΠΑ βρίσκονται στο καλύτερο σημείο τους ιστορικά. Αυτό παραδέχονται τόσο εκπρόσωποι του πολιτικού κόσμου στην Ελλάδα όσο και στις ΗΠΑ. Ήδη, όπως αναφέραμε χθες, οι ΗΠΑ ετοιμαζονται να δημιουργήσουν νέες βάσεις σε Θεσσαλονίκη, Ρόδο αλλά και Κρήτη. Ομως απ’ ότι φαίνεται δε θα μείνουν εκεί αφού η μεγέθυνση των βάσεων δημιουργεί και άλλες ανάγκες.

Σύμφωνα με καλά ενημερωμένες πηγές, στα σκαριά βρίσκεται η δημιουργία  “Κέντρου Αναψυχής και Αναζωογόνησης” σε κεντρικό σημείο της πόλης των Χανίων.

"Sponsored links"

Το Κέντρο θα προσφέρει υπηρεσίες αναζωογόνησης για όσους στρατιώτες επισκέπτονται τις βάσεις από εμπολεμες ζώνες αλλά και σε όλο το προσωπικό αφού σύμφωνα με πρόσφατα στοιχεια τα ποσοστά αυτοκτονιών έχουν αυξηθεί κατακόρυφα και λόγω των ειδικών συνθηκών που δημιουργει η πανδημία.
 
Χαρακτηριστικό είναι ότι οι θάνατοι από αυτοκτονίες στον αμερικάνικο στρατό είναι περισσότεροι από αυτούς που συμβαίνουν στα πεδία μαχών.

Τα ποσοστά αυτοκτονιών αυξάνονται σταθερά από το 2014 με 498 στρατιώτες να αυτοκτονούν μόνο το 2019.

Μάλιστα, ο Στρατηγός James McCarthy δήλωσε ότι λόγω και της πανδημίας ο στρατός θα δώσει πολύ μεγαλύτερη βαρύτητα στα ζητήματα ψυχικής υγείας.

“Μπροστά στο επιπρόσθετο άγχος που δημιουργεί η πανδημία, κάνουμε ότι περνά από το χερι μας για να βελτιώσουμε τις υπηρεσιες ψυχικής υγείας που προσφέρουμε”, αναφέρεται σε δήλωση που δόθηκε στη δημοσιότητα.

Το Κέντρο πέρα από την προσφορά υπηρεσιών ψυχικής υγείας θα αποτελεί επίσης σημείο συνάντησης του προσωπικού των βάσεων κατά την επίσκεψή τους στην πόλη και θα παρέχει πληροφορίες για συνεργαζόμενες επιχειρήσεις, σημεία μεγάλου ενδιαφέροντος που μπορούν να επισκεφθούν καθώς και όποια άλλη πληροφορία είναι χρήσιμη για την αναψυχή και την αναζωογόνηση του προσωπικού.

Θα λειτουργεί επίσης ως καφετέρια, με τα προϊόντα να είναι όλα τοπικά.

 

Στα : Τοπικα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

1 Σχόλιο

  1. Παύλος

    Χα,χα, καλό μήνα Απρίλη! Οι Χανιώτες θα το “αγκάλιαζαν” αυτό το Κέντρο Αναψυχής αν ποτέ στηνόταν. Όσο για τον… “Στρατηγό” James McCarthy: “Ο James Patrick McCarthy είναι επαγγελματίας ποδοσφαιριστής που παίζει ως κεντρικός μέσος της Crystal Palace και της ιρλανδικής εθνικής ομάδας της Premier League”. Ο γνωστός made-in-USA McCarthy, ο κομουνιστοφάγος, ήταν Joseph Patrick και ήταν γερουσιαστής.
    Για άλλους (πολλούς) James Mcarthy δες και: https://en.wikipedia.org/wiki/James_McCarthy.
    Φιλικά.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

Διαβάστε επίσης
ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live
διαφημίσεις