Διαγραφή ειδεχθών χρεών τώρα!

Κανένα σχόλιο

ΤΟΥ ΑΝΔΡΕΑ ΑΝΑΓΝΩΣΤΑΚΗ / ΠΟΙΝΙΚΟΛΟΓΟΥ ΝΟΜΙΚΟΥ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥ ΣΕΙΣΑΧΘΕΙΑΣ | Η υπόθεση της δικαστικής διαγραφής του ελληνικού χρέους, ευρίσκεται ήδη, ΕΝΩΠΙΟΝ του Γενικού Δικαστηρίου της Ευρωπαϊκής Ενωσης.
Τούτο έχει προσδιορίσει τους διαδίκους, ως εξής: «Aλέξης Αναγνωστάκης –Εκπρόσωπος της Συνταγματικής Παρέμβασης των Ελλήνων «ΣΕΙΣΑΧΘΕΙΑ»  – ΚΑΤΑ της Ευρωπαϊκής Επιτροπής.» Το  ίδιο δικαστήριο, έχει καλέσει, την Ευρωπαϊκή Επιτροπή, να υποβάλλει, σ’ αυτό, ΕΞΗΓΗΣΕΙΣ, γιατί, αρνήθηκε, να καταχωρήσει την πρωτοβουλία, της «ΣΕΙΣΑΧΘΕΙΑΣ» με τον τίτλο «Ενα εκατομμύριο υπογραφές για την Ευρώπη της Αλληλεγγύης».

Συγκεκριμένα, ένα εκατομμύριο υπογραφές, για την καθιέρωση στην Ευρωπαϊκή Ενωση, «της κατάστασης ανάγκης». Που, στην συγκεκριμένη περίπτωση, σημαίνει, πως, «όταν το κράτος υποδουλώνεται στους δανειστές και ο πληθυσμός εξαθλιώνεται, από τα βάρη και τα χρέη,  αυτά,  ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ. Η δίμηνη προθεσμία, που, τάχτηκε στην Ευρωπαϊκή Επιτροπή, λήγει τον μήνα. που διανύουμε. Δηλαδή, τον Δεκέμβρη του 2012.

Μέχρις τότε, η Ευρωπαϊκή Επιτροπή, πρέπει ν’ απαντήσει, δικαιολογημένα, στο Γενικό Δικαστήριο, γιατί, αρνήθηκε να υποβάλλει, Νομοθετική Πρόταση, για διαγραφή των δημοσίων χρεών, στα κράτη, που, τελούν, σε κατάσταση ανάγκης. Στην συνέχεια, το δικαστήριο, θα εκτιμήσει, την παραπάνω πρόταση και θα προχωρήσει, στα παραπέρα.

"Sponsored links"

Η ΦΑΣΗ είναι εξαιρετικά σημαντική.
Είναι η πρώτη φορά, στην Ιστορία της Ευρώπης, που, το Ανώτατο Δικαστήριο, διερευνά, την καθιέρωση, της «κατάστασης ανάγκης» και την διαγραφή χρεών από τους αδύνατους. Η «ΣΕΙΣΑΧΘΕΙΑ»  ΣΗΜΕΡΑ, δίδει στην Ευρώπη, τον πιό αμφίρροπο, αλλά και πιό δύσκολο, δικαστικό αγώνα, για την Σωτηρία της ΕΛΛΑΔΑΣ και των Ελλήνων πολιτών.  Αλλά και της Ευρώπης ολόκληρης.

Εχει συγκεντρώσει μέχρις σήμερα 82.595 υπογραφές, απ’ όλη την Ευρώπη. Υπολείπονται  917.405
Σ’ αυτή την κρίσιμη καμπή σε καλεί, να μπείς. στο ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ.  Ν’ αξιώσεις να μπούν και οι φίλοι και οι γνωστοί σου, που ζούν, στην Ελλάδα και στην Ευρώπη.

Να ενημερωθείς:  www.seisachtheia.gr
Να υπογράψεις:   www.1millionsignatures.eu
Υπογράφοντας,  θεωρείς, Δίκαιο θεσμό, την «κατάσταση ανάγκης».

Και θεωρείς, τα απεχθή χρέη, είτε είναι Ελληνικά, είτε Ιταλικά, κ.λ.π.  διαγράψιμα. Πλαισίωσε την Κίνηση, όπως έχουν κάνει μέχρις σήμερα, 82.595 Ευρωπαίοι πολίτες. ΕΝΩΣΕ τη φωνή σου, μ’ αυτούς. Τώρα! Αν πιστέψεις, στην αναγκαιότητα της προσπάθειας και στο κατεπείγον του χρόνου, θα πετύχουμε! Να είσαι βέβαιος!

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live