Διαγωνισμός φωτογραφίας από τον Δήμο Χανίων στο πλαίσιο της Ευρωπαϊκής Εβδομάδας Τοπικής Δημοκρατίας 2013

Κανένα σχόλιο

O Δήμος Χανίων, συμμετέχοντας στην Ευρωπαϊκή Εβδομάδα Τοπικής Δημοκρατίας (Ε.Ε.Τ.Δ.) 2013, διοργανώνει διαγωνισμό φωτογραφίας, με θέμα: «Χανιά, πόλη της Ευρώπης» και με στόχο την ανάδειξη της ευρωπαϊκής διάστασης της πόλης των Χανίων.

Όσοι ενδιαφέρονται να συμμετάσχουν στο διαγωνισμό, θα πρέπει να αποστείλουν έως και τις 31 Οκτωβρίου 2013, με e-mail στο eldw-photocontest@chania.gr, έως δύο ψηφιακές φωτογραφίες σχετικές με το θέμα του διαγωνισμού, υψηλής ανάλυσης και πρωτότυπες. Περισσότερες πληροφορίες για τους όρους του διαγωνισμού είναι διαθέσιμες στην ιστοσελίδα του Δήμου Χανίων www.chania.gr.

Οι συμμετοχές θα αξιολογηθούν από ανεξάρτητη επιτροπή στην οποία θα συμμετέχουν και επαγγελματίες του χώρου της φωτογραφίας, με βάση τα ακόλουθα κριτήρια: α) αισθητική ποιότητα, β) δημιουργικότητα και γ) συνάφεια με το θέμα του διαγωνισμού. Οι 30 καλύτερες φωτογραφίες, θα παρουσιαστούν στο κοινό κατά τη διάρκεια έκθεσης, ενώ ο νικητής του διαγωνισμού θα λάβει, ως συμβολικό έπαθλο, μία ψηφιακή φωτογραφική μηχανή.

"Sponsored links"

Σημειώνεται ότι η Ευρωπαϊκή Εβδομάδα Τοπικής Δημοκρατίας αποτελεί ένα πανευρωπαϊκό γεγονός, το οποίο συντονίζεται από το Κογκρέσο των Τοπικών και Περιφερειακών Αρχών του Συμβουλίου της Ευρώπης.

Τα Χανιά συμμετέχουν στην Ευρωπαϊκή Εβδομάδα Τοπικής Δημοκρατίας ως «Πόλη 12 Αστέρων» για τρίτη συνεχή χρονιά, με μια σειρά δημόσιων εκδηλώσεων/δράσεων, που σχετίζονται με το θέμα της Ευρωπαϊκής Εβδομάδας Τοπικής Δημοκρατίας (Ε.Ε.Τ.Δ.) 2013: «ΕΝΕΡΓΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΠΟΛΙΤΩΝ: ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ, ΔΙΑΧΥΣΗ, ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ».

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live