“Διαδίκτυο, από τη χρήση στον εθισμό”: Ομάδες Γονέων από το Πολυδύναμο Κέντρο του ΟΚΑΝΑ στο Ρέθυμνο

Κανένα σχόλιο

Το διαδίκτυο έχει εξελιχθεί στο πιο δημοφιλές μέσο επικοινωνίας και καταλαμβάνει ολοένα και περισσότερο χώρο στη ζωή των ανθρώπων. Τι γίνεται όμως όταν χαθεί ο έλεγχος της χρήσης του;  Ο εθισμός στο διαδίκτυο αποτελεί μία νέα μορφή εξάρτησης, η οποία συναντάται τόσο σε ενήλικα άτομα, όσο και σε εφήβους.

Η διεπιστημονική ομάδα του Πολυδύναμου Κέντρου του ΟΚΑΝΑ στο Ρέθυμνο διοργανώνει έναν κύκλο 5 εβδομαδιαίων συναντήσεων για γονείς ομαδικής συμβουλευτικής. Οι ομάδες γονέων θα ξεκινήσουν την Τετάρτη 16/11/2022 για δύο ώρες την εβδομάδα 17:00 έως 19:00 και θα πραγματοποιηθούν στο χώρο του Πολυδύναμου Κέντρου, Τρανταλλίδου 17, στο Ρέθυμνο. Οι ομάδες θα είναι κλειστές και δωρεάν για τους συμμετέχοντες.

Σκοπός των ομάδων είναι η δημιουργία ενός ασφαλούς πλαισίου σύνδεσης, διαλόγου και ανταλλαγής εμπειριών, ώστε οι γονείς να ενημερωθούν και να ευαισθητοποιηθούν σε πιο λειτουργικούς και αποτελεσματικούς τρόπους εντοπισμού και διαχείρισης του φαινομένου της εξάρτησης των παιδιών τους από το διαδίκτυο.

"Sponsored links"

Το Πολυδύναμο Κέντρο του ΟΚΑΝΑ στο Ρέθυμνο αποτελεί μια από τις καινοτόμες δομές του Οργανισμού και έχει ως στόχο την ενημέρωση της κοινότητα και την παρέμβαση στα πεδίο νέων μορφών συμπεριφορικών εξαρτήσεων όπως αλκοόλ, διαδίκτυο, τυχερά παίγνια.

Για τις συμμετοχή στις ομάδες γονέων θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθυνθούν στο τηλέφωνο 28310 42270, από Δευτέρα έως Παρασκευή, 15:00-19:00, έως την Παρασκευή 11/11/2022.

Στα : Τοπικα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live