Διακεκριμένοι Ελληνοαμερικανοί στο Εθνικό Ίδρυμα «Ελευθέριος Κ. Βενιζέλος»

Κανένα σχόλιο

Το Εθνικό Ίδρυμα Ερευνών και Μελετών «Ελευθέριος Κ. Βενιζέλος» επισκέφθηκαν χθες ο Εμμανουήλ Βεληβασάκης, πρ. Πρόεδρος του Παγκοσμίου Συμβουλίου Κρητών, διακεκριμένος πολιτικός μηχανικός στις ΗΠΑ, αλλά και διεθνώς, η Δρ Μαρία Μπουντρογιάννη πρ. Υπουργός Οντάριο Καναδά και Πρύτανης στη Σχολή Συνεχούς Εκπαίδευσης G. Raymond Chang του Πανεπιστημίου Ryerson στο Τορόντο του Καναδά, ο σύζυγός της Γιάννης Τσάνης, Καθηγητής Πολυτεχνείου Κρήτης και η Άννα Γιαννούλια, μητέρα του Alexander “Alexi” Giannoulias, πρ. Υπουργού και στενού συνεργάτη του πρ. Προέδρου των Ηνωμένων Πολιτειών Μπάρακ Ομπάμα.

Τους επισκέπτες καλωσόρισε ο Γενικός Διευθυντής Νικόλαος Παπαδάκης, τους ενημέρωσε για το έργο του Ιδρύματος και τους προσέφερε εκδόσεις του.

 

"Sponsored links"

Στα : Τοπικα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live