24.8 C
Chania
Saturday, July 27, 2024

Διαμαρτυρία αστυνομικών έξω από το Αστυνομικό Μέγαρο Χανίων για το σοβαρό τραυματισμό του αστυνομικού

Ημερομηνία:

Και στα Χανιά αστυνομικοί θα προχωρήσουν σε παράσταση διαμαρτυρίας για τα όσα συνέβησαν κατά τη διάρκεια αγώνα βόλει μεταξύ Ολυμπιακού και Παναθηναϊκού που οδήγησαν στον σοβαρό τραυματισμού 31χρονου αστυνομικού. Όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή της η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Χανίων θα πραγματοποιηθεί συγκέντρωση διαμαρτυρίας έξω από την είσοδο του Αστυνομικού Μεγάρου Χανίων στις 2 το μεσημέρι.

Πιο αναλυτικά, στην ανακοίνωση αναφέρονται τα εξής:

Ο συνάδελφός μας ηλικίας μόλις 31 ετών δίνει τη δική του μάχη για να κρατηθεί στη ζωή, μετά την άνανδρη επίθεση την οποία δέχθηκε από κακοποιούς με το μανδύα του φιλάθλου και οι σκέψεις μας είναι μαζί του. Η Ένωσή μας ανταποκρινόμενη στο κάλεσμα της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Αστυνομικών Υπαλλήλων (Π.Ο.ΑΣ.Υ.) καλεί τους συναδέλφους μας την Δευτέρα 11 Δεκεμβρίου και ώρα 14:00΄στην είσοδο του Αστυνομικού Μεγάρου Χανίων για να δώσουμε ένα ηχηρό μήνυμα προς πάσα κατεύθυνση.

Ένα μήνυμα που σκοπό έχει να αφυπνίσει μια κοινωνία που η κατηφόρα της οποίας δεν έχει τέλος και τις συνέπειες αυτής αντιμετωπίζει ένας ακόμη αστυνομικός…ένας 31χρονος αστυνομικός που χαροπαλεύει για τη ζωή του…γιατί απλά έκανε τη δουλειά του…

Ο Γιώργος έκανε τη δουλειά του…ο Στάθης Λαζαρίδης έκανε τη δουλειά του…ο Μιχάλης Σπανουδάκης έκανε τη δουλειά του… εκατοντάδες άλλοι συνάδελφοί μας έκαναν τη δουλειά τους αλλά σήμερα δεν είναι μαζί μας ενώ θα έπρεπε…

ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΟΛΟΙ ΔΕΥΤΕΡΑ 11 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ ΚΑΙ ΩΡΑ 14:00΄ΣΤΗΝ ΕΙΣΟΔΟ ΤΟΥ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥ ΜΕΓΑΡΟΥ ΧΑΝΙΩΝ.

 

"google ad"

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ