Διαμαρτύρεται ο Δήμος Κισσάμου, για την φετινή απουσία του ΔΗΠΕΘΕΚ

Κανένα σχόλιο

Την έντονη διαμαρτυρία του για την απόφαση του ΔΣ του ΔΗΠΕΘΕΚ να μην πραγματοποιηθεί φέτος παράσταση στην πόλη της Κισάμου εκφράζει ο δήμος Κισάμου.

Όπως αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση:

«Το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Κισσάμου αποφάσισε ομόφωνα, με την υπ’ αριθ. 135/2018 απόφαση, την υπογραφή της Προγραμματικής Σύμβασης με το ΔΕΠΕΘΕΚ Κρήτης ως μέλος του, αναγνωρίζοντας την τεράστια συμβολή του στα πολιτιστικά και γενικότερα στα πολιτισμικά δρώμενα του τόπου μας.

"Sponsored links"

Όμως δεν μπορεί να μην εκφράσει την έντονη διαμαρτυρία του για την απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου του ΔΗΠΕΘΕΚ  να μην πραγματοποιηθεί φέτος παράσταση στην πόλη της Κισσάμου. Ο Δήμος Κισσάμου και οι κάτοικοι της περιοχής στηρίζουν όλα τα χρόνια με την παρουσία τους τις παραστάσεις του ΔΗΠΕΘΕΚ.

Με δεδομένο την παραπάνω στήριξη ζητάμε όπως το Διοικητικό  Συμβούλιο αναθεωρήσει την απόφασή του και να προβεί σε απόφαση πραγματοποίησης παραστάσεων στο Δήμο μας. Η απόφαση μας να αποσταλεί στο Διοικητικό Συμβούλιο του ΔΗΠΕΘΕΚ και να δημοσιευθεί στα Μ.Μ.Ε.

Η Πρόεδρος του Δ.Σ.

Βαρουχάκη Σταυρούλα»

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live