Διανομή τροφίμων από τον Δήμο Πλατανιά

Κανένα σχόλιο

Ο Δήμος Πλατανιά στα πλαίσια της κοινωνικής του πολιτικής και σε συνεργασία με τη Δ/νση  Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής Π.Ε Χανίων   θα προβεί σε διανομή τροφίμων (ρύζι και λάδι) στους οικονομικά αδύναμους του Δήμου μας, που είχαν υποβάλλει αιτήσεις και δικαιολογητικά στις αρχές του χρόνου και είχαν εγκριθεί βάσει του προγράμματος της Ε.Ε 2012.

Η διανομή θα γίνει:

  • την Πέμπτη 7 και την Παρασκευή 8 Φεβρουαρίου τις εργάσιμες ώρες .

και συγκεκριμένα:

"Sponsored links"

  • Για τους δικαιούχους της Δημοτικής Ενότητας Πλατανιά από το Δημαρχείο Πλατανιά ,αρμόδια & υπεύθυνη του προγράμματος ,  η κ. Ντίνα Πατρικάκη τηλ.28210 83579
  • Για τους δικαιούχους της Δημοτικής Ενότητας Μουσούρων στο Δημ.Κατ/μα Αλικιανού ,τηλ. επικοιν. 28213 41010
  • Για τους δικαιούχους της Δημοτικής Ενότητας Βουκολιών (τηλ.επικοιν.2824083125)  και τους δικαιούχους της Δημοτικής Ενότητας Κολυμβαρίου(τηλ. επικοιν.2824023823) όπου   έχει ήδη ξεκινήσει η διανομή.

Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ

ΜΑΛΑΝΔΡΑΚΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ

Στα : Τοπικα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

Διαβάστε επίσης
ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live
διαφημίσεις