Διανομή τροφίμων, μέσω ΤΕΒΑ, στο Δήμο Κισσάμου

Κανένα σχόλιο

Ο Δήμος Κισσάμου ενημερώνει τους πολίτες δικαιούχους του Προγράμματος Επισιτιστικής και Βασικής Υλικής Συνδρομής (ΤΕΒΑ) ότι θα πραγματοποιηθεί διανομή ειδών παντοπωλείου (φασόλια, ζυμαρικά, παξιμάδι, ζάχαρη, ρύζι, ελαιόλαδο και γραβιέρα) και ειδών βασικής υλικής συνδρομής (οδοντόκρεμα, χαρτί υγείας, σαπούνι, σκόνη πλυντηρίου, υγρό πιάτων και καθαριστικά), στους ωφελούμενους του ΤΕΒΑ – από την Τετάρτη 22 Φεβρουαρίου έως και την Παρασκευή 24 Φεβρουαρίου στο Κέντρο Κοινότητας Κισσάμου (πρώην Δημοτικό Διαμέρισμα του Δραπανιά).

Κάθε ωφελούμενος θα ειδοποιείται τηλεφωνικά από τους εργαζόμενους του Κέντρου Κοινότητας προκειμένου να προσέλθει για την παραλαβή της συσκευασίας, σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση.

 

"Sponsored links"

Στα : Τοπικα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live