Διανομή τροφίμων σε οικογένειες οικονομικά αδύναμων μαθητών από τον Δήμο Χανίων

Κανένα σχόλιο

Στην διανομή τροφίμων σε 150 οικογένειες οικονομικά αδύναμων μαθητών, θα προχωρήσει την Τετάρτη 6 και την Πέμπτη 7 Φεβρουαρίου 2013 από τις 12μ έως 13.00, το Τμήμα Κοινωνικής Πολιτικής του Δήμου Χανίων.

Η εν λόγω πρωτοβουλία του Τμήματος Κοινωνικής Πολιτικής,  αποτελεί συνέχεια του προγράμματος υποστήριξης με τροφοεπιταγές (αξίας εκάστης 120€) ευπαθών οικογενειών μαθητών της Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης του Δήμου μας, που υλοποιήθηκε την περίοδο των Χριστουγέννων.

Στο μεταξύ διατέθηκε σήμερα Τρίτη 5 Φεβρουαρίου 2013 στους “Γιατρούς του Κόσμου”, το φαρμακευτικό υλικό το οποίο είχε συγκεντρωθεί από την Κοινωνική Υπηρεσία του Δήμου σε ειδικό χώρο στο Δημαρχείο Χανίων, σε μία προσπάθεια να συμβάλλει στην κάλυψη των αυξημένων αναγκών σε φάρμακα.

"Sponsored links"

Η συγκέντρωση φαρμάκων συνεχίζεται ενώ περισσότερες πληροφορίες δίνονται στα τηλ. 28213-41626 /28213-41691.

Στα : Τοπικα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

Διαβάστε επίσης
ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live
διαφημίσεις