Σοβαρό τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε το απόγευμα της Τετάρτης στην περιοχή της Αγυιάς στα Χανιά, όταν μοτοσικλέτα συγκρούστηκε με αυτοκίνητο.
Από τη σύγκρουση, ο οδηγός της μοτοσικλέτας υπέστη εκτεταμένα τραύματα σε διάφορα σημεία του σώματός του και μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Χανίων, όπου οι θεράποντες ιατροί έκριναν απαραίτητη τη διασωλήνωσή του.
Η μοτοσικλέτα υπέστη σοβαρές ζημιές από τη σύγκρουση.
Το περιστατικό αυτό έρχεται να προστεθεί σε μια σειρά σοβαρών τροχαίων ατυχημάτων που έχουν σημειωθεί στην Κρήτη. Σύμφωνα με τα στοιχεία, το 2024 καταγράφηκαν 64 θάνατοι από τροχαία δυστυχήματα στο νησί, με τα Χανιά και το Ρέθυμνο να παρουσιάζουν τα μεγαλύτερα προβλήματα..
Η αύξηση των τροχαίων ατυχημάτων στην Κρήτη προκαλεί ανησυχία, καθώς το 2024 το νησί βρισκόταν μέσα στις πέντε χειρότερες περιοχές της Ευρώπης.