Διευθυντής ΜΕΘ «Παπανικολάου»: Έως και τετραψήφιος αριθμός νεκρών στο τρίτο κύμα αν δεν προσέξουμε

Κανένα σχόλιο

Για κίνδυνο να δούμε έως και τετραψήφιο αριθμό νεκρών κατά το τρίτο κύμα της πανδημίας έκανε λόγο ο διευθυντής της ΜΕΘ του νοσοκομείου «Παπανικολάου» της Θεσσαλονίκης, Νίκος Καπραβέλος.

Μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του OPEN, ο κ Καπραβέλος απέδωσε την εκτόξευση των κρουσμάτων σε τρεις παράγοντες: Στην μη τήρηση των μέτρων από τους πολίτες, στην καθυστέρηση στη λήψη πρόσθετων μέτρων και την μη προετοιμασία του ΕΣΥ κατά τους μήνες που μεσολάβησαν μεταξύ πρώτου και δεύτερου κύματος.

Ο κ. Καπραβέλος έκρουσε τον κώδωνα του κινδύνου, τονίζοντας ότι αν δεν προσέξουμε και στους τρεις παραπάνω τομείς, σε ένα ενδεχόμενο τρίτο κύμα πανδημίας μπορεί οι νεκροί καθημερινά να ξεπερνούν τους 1000.

"Sponsored links"

Στα : Ελλαδα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live