Διπλασιάστηκαν οι νοσηλείες λόγω κορονοϊού μέσα σε δύο εβδομάδες στην Ολλανδία

Κανένα σχόλιο

Ο αριθμός των ασθενών που νοσηλεύονταν σε νοσοκομεία για το COVID-19 την Τρίτη ήταν 873, υπερδιπλάσιος από τον αριθμό των ασθενών που νοσηλεύονταν στις 16 Σεπτεμβρίου.

Την Τρίτη, το Εθνικό Ινστιτούτο Δημόσιας Υγείας και Περιβάλλοντος (RIVM) ανέφερε επίσης συνολικά 19.031 καταγεγραμμένα κρούσματα ατόμων που βρέθηκαν θετικά στο COVID-19. Την προηγούμενη εβδομάδα, ο αριθμός ήταν 12.269.

Το RIVM ανέφερε επίσης συνολικά 561 νέες εισαγωγές σε νοσοκομεία αυτή την εβδομάδα, δηλαδή αύξηση 68% σε σχέση με την προηγούμενη εβδομάδα.

"Sponsored links"

Τον Ιούλιο, ο υπουργός Υγείας Έρνστ Κάιπερς ζήτησε από τη δημοτική υγειονομική υπηρεσία (GGD) και το Εθνικό Ινστιτούτο Δημόσιας Υγείας και Περιβάλλοντος (RIVM) να προετοιμαστούν για ένα ακόμη αναμνηστικό εμβόλιο μετά το καλοκαίρι.

Το RIVM τόνισε ότι είναι απαραίτητο να συνεχιστεί ο έλεγχος και ο εμβολιασμός κατά του COVID-19. «Προκειμένου να παραμείνει η Ολλανδία ανοιχτή, με όλους να έχουν πρόσβαση στην υγειονομική περίθαλψη, είναι τώρα ακόμη πιο σημαντικό να εξετάζονται όταν εμφανίζονται συμπτώματα και να γίνεται το επαναληπτικό εμβόλιο», δήλωσε το RIVM, ανέφεραν το ολλανδικό μέσο ενημέρωσης NL Times.

Στα : Κόσμος

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live