Δράσεις και στα Χανιά για την Παγκόσμια Ημέρα κατά του Καπνίσματος

Κανένα σχόλιο

Το μήνυμα της Παγκόσμιας Ημέρας κατά του Καπνίσματος (31 Μαΐου) έχει οριστεί από τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας να είναι εστιασμένο στην προστασία του περιβάλλοντος και στο “green washing” δηλαδή η δήθεν προστασία του περιβάλλοντος που ισχυρίζονται ότι εξασφαλίζουν οι καπνοβιομηχανίες..

Ο Σύλλογος Ακαπνίστας συμπράττει με τον “Ορίζοντα” και σας περιμένουν σε ένα διήμερο με παρουσιάσεις , προβολές και δημοσιοποίηση των μηνυμάτων της ημέρας.

Οι διήμερες αυτές εκδηλώσεις θα πραγματοποιηθούν στον πολυχώρο δράσεων του Ορίζοντα επί της οδού Τσουδερων 38Α και είναι επικεντρωμένες στην ευαισθητοποίηση του κοινού σχετικά με τις περιβαλλοντικές επιπτώσεις του καπνού, από την καλλιέργεια, την παραγωγή, τη διανομή και τα απόβλητα , δίνοντας στους χρήστες του καπνού έναν επιπλέον λόγο να το κόψουν.

"Sponsored links"

Πρόγραμμα δράσεων

Ο πολυχώρος δράσεων επί της Τσουδερών 38Α θα λειτουργεί τη Δευτέρα 30 και την Τρίτη 31 Μαΐου τις ώρες 10:00:14:00 και 18:00-21:00. για ενημέρωση του κοινού.

Εκείνες τις μέρες στις 11:00 και 19:00 θα γίνεται προβολή του εγκεκριμένου εκπαιδευτικού προγράμματος “μαθαίνω να μην καπνίζω” (όπως αυτό παρουσιάζεται στα σχολεία από τους Ακαπνίστας). Γονείς με τα παιδιά σας, εκπαιδευτικοί και όσοι ασχολείστε με παιδιά, ελάτε να ενημερωθείτε.

Λειτουργία του πολυχώρου και ενημέρωση του κοινού πάνω στην αναφερθείσα καμπάνια του Π.Ο.Υ Δευτέρα και Τρίτη 10:00:14:00 και 18:00-21:00

Στα : Τοπικα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live