Δράσεις του Δήμου Χανίων για την Παγκόσμια Ημέρα Τουρισμού

Κανένα σχόλιο

Ο Δήμος Χανίων, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Τουρισμού, την Τρίτη 27 Σεπτεμβρίου 2022, διοργανώνει δράσεις με επίκεντρο το Ενετικό λιμάνι της πόλης. Οι εκδηλώσεις προγραμματίζονται για το απόγευμα της ίδιας μέρας και χωρίζονται σε δύο μέρη:

«FORUM Παγκόσμιας Ημέρας Τουρισμού»
Θέατρο “Μίκης Θεοδωράκης” – Τρίτη 27/09/2022, 18:00

Κύκλος ομιλιών και συζήτηση με τη συμμετοχή εκπροσώπων της Περιφέρειας Κρήτης, του Δήμου Χανίων και του Πολυτεχνείου Κρήτης, στις εξής θεματικές:

"Sponsored links"

  • «Αειφορία για τον Προορισμό και Ευφορία για τον Άνθρωπο»
  • «Ενέργειες του Δήμου Χανίων και τεχνικός σχεδιασμός για την περαιτέρω ανάπτυξη του τουριστικού αγαθού»
  • Ερευνητικό έργο του Πολυτεχνείου Κρήτης, σε θέματα επιμήκυνσης της τουριστικής περιόδου και βιώσιμης και αειφόρου ανάπτυξης.

Ομιλητές θα είναι οι:

Παναγιώτης Σημανδηράκης: Δήμαρχος Χανίων
Κυριάκος Κώτσογλου: Θεματικός Αντιπεριφερειάρχης στον τομέα Τουρισμού και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης Περιφέρειας Κρήτης
Νεκτάριος Ψαρουδάκης: Αντιδήμαρχος Τουρισμού Δήμου Χανίων
Κων/νος-Αλκέτας Ουγγρίνης: Κοσμήτορας Σχολής Αρχιτεκτόνων Μηχανικών Πολυτεχνείο Κρήτης
Αλέξανδρος Βαζάκας: Αναπληρωτής Καθηγητής Σχολής Αρχιτεκτόνων Μηχανικών, Πολυτεχνείο Κρήτης
Κωτσάκη Αμαλία: Καθηγήτρια & Διευθύντρια Προγράμματος Μεταπτυχιακών Σπουδών Σχολής Αρχιτεκτόνων Μηχανικών του Πολυτεχνείου Κρήτης.

«Υπερ-Στράτα»: Κορύφωση της παραδοσιακής “Στράτας” με τη συμμετοχή όλων των παραδοσιακών συλλόγων
Πλατεία Κατεχάκη, Τρίτη 27/09/2022, 20:00

Το φετινό καλοκαίρι, ο Δήμος Χανίων οργάνωσε την αναβίωση του παραδοσιακού μουσικοχορευτικού δρώμενου της “Στράτας”, στα σοκάκια της παλιάς Πόλης και με μοναδικό τρόπο πρόβαλε την ιδιαίτερη πολιτιστική μας ταυτότητα, με συμμετοχή όλων των Παραδοσιακών Συλλόγων. Ο Δήμος Χανίων θα βραβεύσει τους Συλλόγους και φορείς, για την εθελοντική τους συμμετοχή και προσφορά.

Συμμετέχουν οι:

Χορευτικός Όμιλος Χανίων “Ο Ψηλορείτης”, Παραδοσιακός Σύλλογος Χανίων “Βιγλάτορες”, Μορφωτικός Πολιτιστικός Σύλλογος “Ο Γηγενής”,  Παραδοσιακός Σύλλογος “Τα Σφακιά”, ο Μουσικοχορευτικός ‘Ομιλος Χανίων “Αροδαμός”,  Παραδοσιακός Σύλλογος “Το Μετερίζι”, Πολιτιστικός Σύλλογος Χωρδακίου “Η Σκλόκα”, Παραδοσιακός Σύλλογος “Σταυραετοί”, Λαογραφικός Χορευτικός Όμιλος Χανίων “Το Αντάμωμα”, Ομοσπονδία συλλόγων και φορέων Ριζίτικου, Σύλλογος Κρητικής Μουσικής Νομού Χανίων “Ο Χάρχαλης”, Λαογραφικός Όμιλος Χανίων, Λύκειο Ελληνίδων Χανίων, Λαογραφικός Χορευτικός Σύλλογος Ακρωτηρίου “Καγιαλές”.

Η βραδιά θα ολοκληρωθεί με παράθεση επίσημου παραδοσιακού γεύματος, στην Πλατεία Κατεχάκη.

"Sponsored links"

Στα : Τοπικα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live