21.8 C
Chania
Friday, March 29, 2024

Δύο ακόμη Παγκόσμια βραβεία για τον Χανιώτη φωτογράφο Νίκο Μπασιά

Ημερομηνία:

Δύο ακόμη Παγκόσμια βραβεία για τον Χανιώτη φωτογράφο και καθηγητή Νίκο Μπασιά, αυτή την φορά από την όμορφη Τσεχία.

Ο Χανιώτης φωτογράφος και καθηγητής Νίκος Μπασιάς συμμετείχε  στο «PhotoArt PRAGUE International Salon 2016» που διοργανώθηκε στην Πράγα της Δημοκρατίας της Τσεχίας. Αποτελεί Διεθνή διαγωνισμό, ανοικτό σε φωτογράφους επαγγελματίες και ερασιτέχνες από όλο τον κόσμο, στο πλαίσιο των εγκεκριμένων κανόνων της GPU (Global Photographic Union), PSA (Photographic Society of America) και της  FIAP (Fédération Internationale de l’Art Photographique).

Συμμετείχε στην κατηγορία «Nature – Φύση» όπου με την φωτογραφία «ECHEVERIA» κατακτά το βραβείο GPU Ribbon. Επίσης συμμετείχε στην κατηγορία «Travel – Ταξίδια»  όπου κατακτά ένα ακόμα βραβείο GPU Ribbon με την φωτογραφία «Sunrise at Morocco desert-2». Η ίδια φωτογραφία είχε τιμηθεί και με το χρυσό βραβείο PSA Gold Medal, της Φωτογραφικής Εταιρείας της Αμερικής (PSA) στον Παγκόσμιο διαγωνισμό «3nd OLYMPIC PHOTO CIRCUIT 2015 International Photographic Salon of Fine Art Photography».

Η έκθεση για τις βραβευμένες φωτογραφίες θα διαρκέσει μέχρι τις 30 Μαρτίου 2016 και θα γίνει στο Frantiscerian monastery στην Πράγα.

Στον διαγωνισμό είχαν συμμετάσχει 70 χώρες από όλη την υφήλιο.

Δείτε τις φωτός:

 

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Ρούλα Πισπιρίγκου: Η πρώτη της αντίδραση μετά τα ισόβια – Σε κλάματα ξέσπασε η μητέρα της, αμίλητος ο Δασκαλάκης

Σε ισόβια καταδίκασε ομόφωνα το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο τη Ρούλα Πισπιρίγκου για...

Κουτσούμπας: Διευρύνεται ένα ρεύμα αμφισβήτησης της πολιτικής του Μητσοτάκη – Να παλέψουμε για μια εναία Κύπρο

«Διευρύνεται ένα λαϊκό ρεύμα αμφισβήτησης της κυρίαρχης πολιτικής» τόνισε ο...

Κουτσούμπας: Διευρύνεται ένα ρεύμα αμφισβήτησης της πολιτικής του Μητσοτάκη – Να παλέψουμε για μια εναία Κύπρο

«Διευρύνεται ένα λαϊκό ρεύμα αμφισβήτησης της κυρίαρχης πολιτικής» τόνισε ο...