Δύο επισημάνσεις για την κυρία Πρόεδρο

Κανένα σχόλιο

Aπό το facebook του Νίκου Μπογιόπουλου 

“H εισβολή της Ρωσίας στην Ουκρανία είναι η πρώτη τόσο σημαντική επίθεση εναντίον ενός ανεξάρτητου και κυρίαρχου κράτους, μετά τον Β΄ Παγκόσμιο Πόλεμο” στην Ευρώπη (από την αντιφώνηση της κυρίας Σακελλαροπούλου κατά την συνάντησή της με τον Κ.Μητσοτάκη).

Παρακαλώ να σημειωθούν τα εξής:

"Sponsored links"

α) Η επίθεση των Τούρκων στην Κύπρο (1974) και η επίθεση των ΝΑΤΟικών στην Γιουγκοσλαβία (1999) έγιναν μετά τον Β’ΠΠ.

β) Το πόσο “σημαντική” ήταν επίθεση στην Κύπρο προκύπτει και εκ του γεγονότος ότι το 40% του εδάφους της Κύπρου παραμένει, έκτοτε, κατεχόμενο. Το πόσο “σημαντική” ήταν η επίθεση στην Γιουγκοσλαβία προκύπτει και εκ του γεγονότος ότι έκτοτε δεν υπάρχει Γιουγκοσλαβία. Την διέλυσαν…

γ) Η Κύπρος και η Γιουγκοσλαβία δεν είναι στην Αφρική. Ούτε στην Ανταρκτική. Είναι στην Ευρώπη.

Στα : Θεσεις

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live