14.8 C
Chania
Saturday, April 27, 2024

«Δώρο» του ΣΥΡΙΖΑ στη ΝΔ χαρακτηρίζουν τα στελέχη της κυβέρνησης την υπόθεση Πολάκη

Ημερομηνία:

Ως ανέλπιστο δώρο εκλαμβάνουν τα στελέχη του κυβερνώντος κόμματος την υπόθεση Πολάκη καθώς θεωρούν ότι η διαφαινόμενη διαγραφή του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ από το κόμμα τους θα επιφέρει ένα μεγάλο χτύπημα στην Κουμουνδούρου.

Τα κυβερνητικά στελέχη επιθυμούν ωστόσο, με αφορμή την υπόθεση Πολάκη να στοχοποιήσουν τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης επιφέροντας ένα καίριο χτύπημα στον ΣΥΡΙΖΑ.

Γι’αυτό άλλωστε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος από την πρώτη στιγμή επεσήμανε ότι «παρότι ο κ. Πολάκης -σε ένα κρεσέντο φασισμού και τρομοκρατίας- απειλεί συμπολίτες μας, ο κ. Τσίπρας το μόνο που τολμά να του καταλογίσει είναι “προσωπική σταυροφορία” κατά του “καθεστώτος”, χωρίς ούτε μια λέξη αποδοκιμασίας για τις φασιστικές του θέσεις, μέσω των οποίων στοχοποιούνται και προγράφονται άνθρωποι».

Στο Μέγαρο Μαξίμου έχουν αποφασίσει να αξιοποιήσουν μέχρι τέλους την υπόθεση του Παύλου Πολάκη αν και η αποφασιστική στάση που κράτησε ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης καθώς και οι πληροφορίες που υπάρχουν περί διαγραφής του, έχουν αποσύρει το αρχικό αφήγημα που έλεγε ότι ο Αλέξης Τσίπρας είναι δέσμιος του συνεργάτη του.

Έτσι τώρα λένε ότι «οι επιθέσεις κατά της δικαιοσύνης και κατά δημοσιογράφων αποτελούν την επίσημη γραμμή του Αλέξη Τσίπρα, απλώς ο Παύλος Πολάκης την εκφράζει με πολύ πιο χοντροκομμένο τρόπο, κάνοντας λόγο για Πολακισμό».

Κυβερνητικά στελέχη προσπαθούν μάλιστα με αγωνία να μάθουν ποιες θα είναι οι επόμενες κινήσεις του βουλευτή Χανίων. Όπως λένε, εάν ο Παύλος Πολάκης προχωρήσει στην δημιουργία ενός δικού του κόμματος, δεν αποκλείεται να δημιουργήσει σοβαρό πρόβλημα στον Αλέξη Τσίπρα καθώς θα συσπειρώσει γύρω του τους ψηφοφόρους που θεωρούν ότι η Κουμουνδούρου θα έπρεπε να κάνει πιο δυναμική αντιπολίτευση.

Δίνουν μάλιστα ιδιαίτερη σημασία στο γεγονός ότι στα κοινωνικά μέσα δικτύωσης οι ψηφοφόροι του ΣΥΡΙΖΑ εμφανίζονται διχασμένοι καθώς θεωρούν ότι η όλη η ιστορία θα αποβεί μοιραία για το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Από τα κυβερνητικά στελέχη δεν περνάει απαρατήρητο το γεγονός ότι ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ αντικατέστησε τον Παύλο Πολάκη με ένα ιδιαίτερα δυναμικό στέλεχος της αξιωματικής αντιπολίτευσης τον Γιάννη Ραγκούση.

Το γεγονός αυτό δείχνει, σύμφωνα με τα κυβερνητικά στελέχη, ότι ο Αλέξης Τσίπρας έχει αποφασίσει να συνεχίσει την τακτική της ανάδειξης των σκανδάλων καθώς μόνο χθες ο νέος τομεάρχης διαφάνειας του ΣΥΡΙΖΑ έβγαλε δυο ανακοινώσεις για το θέμα Νικολάου στηρίζοντας μάλιστα τις αποκαλύψεις που έκανε ο Παύλος Πολάκης σε ανάρτηση του στα κοινωνικά μέσα δικτύωσης.

 

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Αδειάζει πάλι την Ντόρα το ΥΠΕΞ για το Κόσοβο

Αποστάσεις από τη Ντόρα Μπακογιάννη παίρνει εκ νέου το...

Ακύρωσε ο Ερντογάν την επίσκεψη στον Λευκό Οίκο

Ακύρωσε ο Τούρκος πρόεδρος Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν την προγραμματισμένη για τις...