Δ. Παπαδημούλης για δημοσίευμα του Europolitics: Πολύ σοβαρό θέμα, χρήζει άμεσης διαλεύκανσης

Κανένα σχόλιο

Με αφορμή σχετικό δημοσίευμα του Europolitics στις 9 Μαρτίου του 2015, που αναφέρεται σε πρωτοβουλία πολιτικής σκοπιμότητας που ανέλαβε ο ΓΓ του Ευρωκοινοβουλίου, Κλάους Βέλλε προκειμένου να τροφοδοτήσει το σενάριο Grexit, ο αντιπρόεδρος του ΕΚ και ευρωβουλευτής Δ. Παπαδημούλης, προέβη σε σχετική δήλωση.

Με αφορμή σχετικό δημοσίευμα του Europolitics στις 9 Μαρτίου του 2015, που αναφέρεται σε πρωτοβουλία πολιτικής σκοπιμότητας που ανέλαβε ο ΓΓ του Ευρωκοινοβουλίου, Κλάους Βέλλε, εν αγνοία τόσο του Προέδρου όσο και της Διάσκεψης των Προέδρων του ΕΚ , προκειμένου να τροφοδοτήσει  το σενάριο Grexit και η οποία ακυρώθηκε μετά από έντονη αντίδραση του προέδρου του ΕΚ, Μάρτιν Σουλτς, ο Αντιπρόεδρος του ΕΚ και ευρωβουλευτής Δ. Παπαδημούλης, έκανε την ακόλουθη δήλωση:

Η αποκάλυψη είναι πολύ σοβαρή και δείχνει του παιχνίδια που ορισμένοι κύκλοι επιχειρούν σε βάρος της χώρας, αλλά και της σταθερότητας της Ευρωζώνης.

"Sponsored links"

Η διοίκηση του Ευρωκοινοβουλίου και πρωτίστως ο ΓΓ του, οφείλουν να τηρούν αυστηρή πολιτική ουδετερότητα, μακριά από πολιτικά παιχνίδια, ερήμην των αρμόδιων θεσμών και των προβλεπομένων διαδικασιών.

Ζητώ με επιστολή μου, η οποία θα αποσταλεί αύριο, από τον πρόεδρο κ. Σουλτς, υπεύθυνη πληροφόρηση. Το θέμα είναι πολύ σοβαρό και χρήζει άμεσης και πλήρους διαλεύκανσης.

– See more at: http://left.gr/news/d-papadimoylis-gia-dimosieyma-toy-europolitics-poly-sovaro-thema-hrizei-amesis-dialeykansis#sthash.jJnA6e3e.dpuf

Στα : Ελλαδα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live