Εγκαίνια Βιβλιοθήκης ΚΑΜ

Κανένα σχόλιο

Η ΚΕΠΠΕΔΗΧ – ΚΑΜ του Δήμου Χανίων διοργανώνει εκδήλωση για τα εγκαίνια της Βιβλιοθήκης του Κέντρου Αρχιτεκτονικής της Μεσογείου, την Κυριακή 6 Οκτωβρίου 2013, ώρα 21.00.
Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης ο Καθηγητής Ιστορίας της Αρχιτεκτονικής στην Ανωτάτη Σχολή Καλών Τεχνών κ. Ανδρέας Γιακουμακάτος, θα δώσει διάλεξη με τίτλο «Αρχιτεκτονική και μεγάλο κοινό : Φίλοι ή Εχθροί ;».

Μια διάλεξη με αφετηρία το βιβλίο του Αλέξη Τζομπανάκη «Labirinti Mediterranei» για την αρχιτεκτονική της Μεσογείου και του τόπου μας και τη σχέση της με το μεγάλο κοινό.

"Sponsored links"

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live