Εθελοντική αιμοδοσία στο “ΕΛΥΡΟΣ”

Κανένα σχόλιο

Ο σύλλογος εθελοντών αιμοδοτών N.Χανίων ”Ο Άγιος Ιωάννης” σε συνεργασία με την ΑΝΕΚ LINES και το τμήμα αιμοδοσίας του Νοσοκομείου Χανίων πραγματοποιεί εθελοντική αιμοδοσία την Πέμπτη 16/04/2015 και ώρες 09:00-14:00 στο χώρο του πλοίου Έλυρος. Καλεί όποιον αιμοδότη μπορεί να προσφέρει αίμα να προσέλθει.

Όσοι επιθυμούν να γίνουν αιμοδότες θα υπάρχουν μέλη του συλλόγου μας για να τους εγγράψουν στο σύλλογο. — στην τοποθεσία Λιμανι Σουδας, Χανια

"Sponsored links"

Στα : Τοπικα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live