17.7 C
Chania
Wednesday, February 19, 2025

Εθιμοτυπική επίσκεψη του Πρέσβη της Σλοβακίας στον Δήμο Χανίων

Ημερομηνία:

Εθιμοτυπική επίσκεψη στο Δημαρχείο Χανίων, πραγματοποίησε χθες Παρασκευή 20 Ιουλίου 2012, ο πρέσβης  της Σλοβακίας στην Ελλάδα, κ. Jan Voderadsky, ο οποίος συναντήθηκε με τον Δήμαρχο Χανίων, Μανώλη  Σκουλάκη και τον Αντιδήμαρχο, αρμόδιο σε θέματα Πολιτισμού,  Δημήτρη Λειψάκη.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης, οι δύο πλευρές αντάλλαξαν απόψεις σε θέματα ευρύτερης συνεργασίας για τη σύσφιξη των σχέσεων Χανίων και Σλοβακίας, καθώς και για την ανάπτυξη ανταλλαγών σε περιφερειακό επίπεδο, στον εμπορικό, τουριστικό και πολιτιστικό τομέα.

Μάλιστα, ιδιαίτερη έμφαση δόθηκε στο θέμα της προώθησης τοπικών παραδοσιακών  προϊόντων και της Κρητικής διατροφής.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης συζητήθηκαν τρόποι για περαιτέρω ανάπτυξη των σχέσεων με την Σλοβακία, με σκοπό την προβολή του τόπου μας και των συγκριτικών του πλεονεκτημάτων, αφού όπως τονίστηκε  η Ελλάδα και τα νησιά της,  αποτελούν έναν από τους πρώτους τουριστικούς προορισμούς για τους Σλοβάκους.

"google ad"

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ