22.7 C
Chania
Monday, May 12, 2025

Εθνική Πινακοθήκη: Αγωγή 500.000 ευρώ στον Νίκο Παπαδόπουλο για τους βανδαλισμούς – «Από μισό ευρώ να βάλουμε όλοι οι Χριστιανοί, τα μαζέψαμε» απαντά

Ημερομηνία:

Αγωγή ύψους 500.000 ευρώ κατά του Νίκου Παπαδόπουλου αναμένεται να καταθέσει, μετά τη μήνυση, η Εθνική Πινακοθήκη για τον βανδαλισμό των έργων του Χριστόφορου Κατσαδιώτη στις 10 Μαρτίου.

Ο βουλευτής, που πριν από λίγες μέρες, τέθηκε εκτός της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της Νίκης με απόφαση του Δημήτρη Νατσιού, μιλώντας στην εκπομπή «Ακόμα Δεν Είδες Τίποτα», δήλωσε αμετανόητος για την πράξη του και αποκάλυψε πού θα βρει τα χρήματα.

«Τα 500.000 που θέλουν από εμένα αυτοί οι κύριοι που βάζουν τα βέβηλα έργα τα οποία προσβάλλουν ευθέως την Παναγία είναι μέσα στα πλαίσια της οικονομικής μου εξόντωσης, αφού προηγήθηκε η δολοφονία χαρακτήρα. Μετά έρχεται η πολιτική εξόντωση. Είδατε ότι με διαγράψανε από την Νίκη και προσπαθούν να σβήσουν τη φωνή μου από το ελληνικό Κοινοβούλιο. Ο κόσμος όμως δεν το θέλει. Σύμφωνα με δημοσκόπηση, 9/10 Έλληνες θέλουν να ακούνε αυτή τη φωνή. Τώρα έρχεται η ποινική εξόντωση», ανέφερε αρχικά.

«Μου κόψανε το μισό μισθό για τα βέβηλα έργα που κατέβασα. Και καλά έκανα που τα κατέβασα, μακάρι να με αξιώσει ο θεός να τα ξανακατεβάσω. Κανένας συμβιβασμός από εμένα. 500.000 ευρώ δεν είναι και πολύ μεγάλο ποσό, για του Ορθόδοξους πιστούς Χριστιανούς. Είμαστε 10 εκατομμύρια. Από μισό ευρώ να βάλουμε όλοι οι Χριστιανοί, τα μαζέψαμε τα πεντακόσια χιλιάρικα. Δεν φοβόμαστε τα πρόστιμά τους, δεν φοβόμαστε τίποτα», πρόσθεσε.

 

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Διαλύεται το PKK – Τερματίζει τον ένοπλο αγώνα

Τη διάλυσή του κα το τέλος του ένοπλου αγώνα,...

“Εκεχειρία” ΗΠΑ–Κίνας: Αναστέλλονται οι δασμοί για 90 ημέρες

Η κοινή ανακοίνωση ΗΠΑ-Κίνας για την αναστολή των δασμών...

ΔΙΜΕΑ: Πρόστιμα συνολικού ύψους 98.000 ευρώ στην Κρήτη

Πρόστιμα συνολικού ύψους 98.000 ευρώ επιβλήθηκαν από στελέχη της...