Εις το επανιδείν: Ο “Μπούρμπος” κλείνει για να ξανανοίξει σε λίγους μήνες σε άλλη πλατεία | Φωτός

Κανένα σχόλιο

Από αύριο η λειτουργία του καφενείου – μεζεδοπωλείου της Πλατείας Σπλάντζιας που έγινε γνωστό ως “Μπούρμπος” σταματά.

Ο “Μπούρμπος” είναι το καφενείο του Νίκου Μπουρμπάκη ο οποίος το 1995 πήρε την απόφαση να μετατρέψει το κατάστημα πώλησης εκκλησιαστικών ειδών που του είχε αφήσει ο πατέρας του σε καφενείο.

Τότε, δεν υπήρχε τίποτ’ άλλο στην πλατεία. Όμως λίγα χρόνια μετά άνοιξαν και άλλα καταστήματα και η πλατεία Σπλάντζιας έγινε ένα από τα πιο αγαπημένα στέκι της νεολαίας. Το καφενείο “Μπουρμπάκη” κάτω από τα μεγάλα πλατάνια της Πλατείας αγαπήθηκε και έγινε “Μπούρμπος”.

"Sponsored links"

Από τότε πέρασαν 25 ολόκληρα χρόνια και ο κύκλος ολοκληρώθηκε. Ο ιδιοκτήτης του κτιρίου θέλει να βρει άλλη χρήση για τον χώρο, κι έτσι ο “Μπούρμπος” θα μεταφερθεί σε άλλη πλατεία που αναμένεται και αυτή να αγαπηθεί.

Είπε ο κ. Μπουρμπάκης στην εφημερίδα μας:

“Θέλουμε να ευχαριστήσουμε όλο τον κόσμο που μας στήριξε όλα αυτά τα χρόνια. Ελπίζω να τους ευχαριστήσαμε κι εμείς και ελπίζω στον καινούργιο χώρο να τους υποδεχθούμε με την ίδια χαρά από τον καινούργιο χρόνο τον Μάρτη ή τον Απρίλη. Κάνουμε μια ολιγόμηνη αγρανάπαυση και λόγω κορωνοϊού και επανερχόμαστε δριμύτεροι όπως μας ξέρατε, με το ίδιο όνομα, με τα ίδια πράγματα και χωρίς να αλλάξουμε τίποτα!”

Δείτε φωτογραφίες:

 

 

 

"Sponsored links"

 

 

Στα : Τοπικα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live