Εισαγγελική έρευνα για διαδικτυακές αναρτήσεις σε βάρος δικαστικών λειτουργών που κρίνουν υποθέσεις επιμέλειας ανηλίκων τέκνων

Κανένα σχόλιο

Εντολή για τη διενέργεια προκαταρκτικής έρευνας έδωσε η προϊσταμένη της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών μετά την καταγγελία της Ένωσης Δικαστών και Εισαγγελέων για διαδικτυακές αναρτήσεις σε βάρος δικαστικών λειτουργών που κρίνουν κυρίως υποθέσεις επιμέλειας ανηλίκων τέκνων.

Στο πλαίσιο της έρευνας την οποία θα διενεργήσει ο εισαγγελέας Γιώργος Νούλης θα διερευνηθεί εάν έχουν τελεστεί αυτεπαγγέλτως διωκόμενα αδικήματα σε βάρος δικαστών. Αφορμή για τις καταγγελίες της Ένωσης ήταν αφενός οι αναρτήσεις για «μαύρες λίστες» δικαστών με προτροπές για ομαδικές αναφορές σε βάρος τους, αφετέρου οι ανοιχτές επιστολές «αγανακτισμένων» πολιτών που απευθύνονται στον Πρωθυπουργό.

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση της Ένωσης Δικαστών και Εισαγγελέων μόνος σκοπός αυτών των πράξεων είναι να επηρεάσουν με τρόπο αθέμιτο τους δικαστικούς λειτουργούς ακόμη και να τους εκβιάσουν προκειμένου να πετύχουν αρεστές για αυτούς αποφάσεις.

"Sponsored links"

Στα : Ελλαδα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live