28.7 C
Chania
Δευτέρα, 22 Ιουνίου, 2026

Εισαγγελική έρευνα για τον δίγαμο γιατρό

Ημερομηνία:

Νέες εξελίξεις στην υπόθεση του δίγαμου γιατρού που εργάζεται σε μεγάλο Νοσοκομείοτων Αθηνών, καθώς η εισαγγελέας Πλημμελειοδικών ζήτησε την διεξαγωγή έρευνας για να διαπιστωθεί εάν έχουν τελεστεί τα αδικήματα της παράνομης οπλοφορίας, αντιποίηση Αρχής, της πλαστογραφίας και ηθικής αυτουργίας σε αυτήν.

Η εισαγγελέας λαμβάνοντας υπόψη τη μηνυτήρια αναφορά της εξαπατημένης συντρόφου του καρδιολόγου, στο περιεχόμενο της οποίας αναφέρει ότι ο σύντροφος της οπλοφορούσε, ζητά να προσκομιστεί η άδεια οπλοφορίας, που κατά πληροφορίες διαθέτει ο καρδιολόγος και λήγει το 2020.

Όσον αφορά το αδίκημα της αντιποίησης Αρχής, οι έρευνες επικεντρώνονται στον εκπρόσωπο της Δημοτικής Αρχής που έδωσε το «παρών» στο δημαρχείο της Χαλκίδας και συνέβαλε ώστε να τελεστεί ο “μαϊμού” γάμος ενώ για το αδίκημα της πλαστογραφίας θα ζητήσει την συνδρομή γραφολόγου.

Η εισαγγελέας αναμένει και το αποτέλεσμα της Ένορκης Διοικητικής Εξέτασης που έχει ο διατάξει ο δήμαρχος Χαλκίδας.

Πριν απο λίγα 24ώρα η εξαπατημένη σύντροφος κατέθεσε και αγωγή εναντίον του καρδιολόγου για ηθική βλάβη αξιώνοντας κατά πληροφορίες το χρηματικό ποσό των 300.000 ευρώ για την ηθική βλάβη που υπέστη, όπως υποστηρίζει.

Η πλευρά του καρδιολόγου κρατά στάση αναμονής ενώ πρόσωπα από το περιβάλλον του ισχυρίζονται ότι αναμένονται ανατροπές και εκπλήξεις στην υπόθεση, ικανές να ανατρέψουν τα μέχρι στιγμής δεδομένα. Η συνέχεια αναμένεται με ιδιαίτερο ενδιαφέρον.

Δεν μπορούν όλοι να πληρώσουν. Και το σεβόμαστε.

Αν βρίσκεσαι σε δύσκολη οικονομική κατάσταση, συνέχισε να μας διαβάζεις δωρεάν. Η ενημέρωση πρέπει να παραμένει προσβάσιμη για όλους.

Αν όμως μπορείς, στήριξέ μας σήμερα. Ορίστε δύο καλοί λόγοι για να το κάνεις:

  1. Η στήριξή σου ενισχύει άμεσα την ποιότητα και την ανεξαρτησία της δημοσιογραφίας μας.
  2. Κοστίζει λιγότερο από έναν καφέ και η διαδικασία διαρκεί λιγότερο από 1 λεπτό.

Επίλεξε σήμερα να γίνεις συνδρομητής ή δωρητής.

Γίνε συνδρομητής

Σας ευχαριστούμε θερμά.

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις - Γίνετε συνδρομητές!

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Ο Διοικητής του Γενικού Νοσοκομείου Χανίων Γιώργος Μπέας θα συμμετάσχει στη συνεδρίαση στο Δημοτικό Συμβούλιο για την υγεία

Ο Διοικητής του Γενικού Νοσοκομείου Χανίων Γιώργος Μπέας αποδέχτηκε την πρόσκληση του Δημοτικού Συμβουλίου για τη συνεδρίαση της 23ης Ιουνίου, ζητώντας ουσιαστικό διάλογο.

Διαδικτυακή Εκδήλωση Γνωριμίας με τις Σχολές του Πολυτεχνείου Κρήτης στις 30 Ιουνίου

Το Πολυτεχνείο Κρήτης διοργανώνει διαδικτυακή εκδήλωση γνωριμίας στις 30 Ιουνίου 2026 για αποφοίτους Λυκείου. Παρουσίαση των 6 σχολών, προγράμματα σπουδών, εργαστήρια και επαγγελματικές προοπτικές.

Χάρης Μαμουλάκης: Από πότε οι αποφάσεις του Αρείου Πάγου μπαίνουν σε περίοδο διαβούλευσης με το Υπουργείο Οικονομικών;

Ο Χάρης Μαμουλάκης καταγγέλλει καθυστέρηση στην εφαρμογή απόφασης του Αρείου Πάγου για δανειολήπτες. «Απεργάζονται σχέδια για τη μη εφαρμογή της», δηλώνει.

Όλη η ομολογία του δολοφόνου της Σταυρούλας Λεβεντάκη

Σοκαρισμένη παραμένει η τοπική κοινωνία της Κρήτης με τη...