18.2 C
Chania
Κυριακή, 26 Απριλίου, 2026

Εκδήλωση για την Επανάσταση του Θερίσου

Ημερομηνία:

Με την ευκαιρία της επετείου της Επανάστασης του Θερίσου, θα πραγματοποιηθεί εκδήλωση το Σάββατο 7 Μαρτίου 2015, το πρωί, στο Θέρισο.

Την εκδήλωση διοργανώνουν η Περιφερειακή Ενότητα Χανίων, ο Δήμος Χανίων και το Εθνικό Ίδρυμα Ερευνών και Μελετών «Ελευθέριος Κ. Βενιζέλος».

Ομιλητής θα είναι ο Νικόλαος Καλογερής, Αντιπεριφερειάρχης Χωροταξίας και Περιβάλλοντος.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ :

–    Αρχιερατική Θεία λειτουργία και μνημόσυνο

11:00 Επιμνημόσυνη δέηση

–    Κατάθεση στεφάνων (η κατασκευή και μεταφορά των στεφάνων είναι ευθύνη των φορέων)

–    Ενός λεπτού σιγή

–    Ανάκρουση Εθνικού Ύμνου

Β΄ Μέρος

–    Ριζίτικο από το Σύλλογο «Επανάσταση του Θερίσου 1905»

–    Χαιρετισμοί από τους οργανωτές

–    Ομιλία από τον Νικόλαο Καλογερή, Αντιπεριφερειάρχη Χωροταξίας και Περιβάλλοντος.

–    Τα παιδιά των Δημοτικών Σχολείων του τ. Δήμου Θερίσου τιμούν την επέτειο

–    Επίσκεψη στο Μουσείο Θερίσου

Δεν μπορούν όλοι να πληρώσουν. Και το σεβόμαστε.

Αν βρίσκεσαι σε δύσκολη οικονομική κατάσταση, συνέχισε να μας διαβάζεις δωρεάν. Η ενημέρωση πρέπει να παραμένει προσβάσιμη για όλους.

Αν όμως μπορείς, στήριξέ μας σήμερα. Ορίστε δύο καλοί λόγοι για να το κάνεις:

  1. Η στήριξή σου ενισχύει άμεσα την ποιότητα και την ανεξαρτησία της δημοσιογραφίας μας.
  2. Κοστίζει λιγότερο από έναν καφέ και η διαδικασία διαρκεί λιγότερο από 1 λεπτό.

Επίλεξε σήμερα να γίνεις συνδρομητής ή δωρητής.

Γίνε συνδρομητής

Σας ευχαριστούμε θερμά.

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις - Γίνετε συνδρομητές!

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Το Εθνικό Ίδρυμα «Ελευθέριος Κ. Βενιζέλος» αποχαιρετά τον Εμμανουήλ Μιχαηλάκη

Το Εθνικό Ίδρυμα «Ελευθέριος Κ. Βενιζέλος» αποχαιρετά τον Εμμανουήλ Μιχαηλάκη, διακεκριμένο γιατρό και Μεγάλο Ευεργέτη του Ιδρύματος. Η μακροχρόνια προσφορά του 2003-2012.

ΣΕΠΕ Χανίων: Στήριξη στην 24ωρη απεργία των σχολικών καθαριστριών στις 28 Απριλίου

Ο ΣΕΠΕ Χανίων στηρίζει την 24ωρη απεργία των σχολικών καθαριστριών στις 28/4. Κηρύσσει διευκολυντική στάση εργασίας και καλεί σε συγκέντρωση στο Εργατικό Κέντρο.

Συνελήφθησαν δύο άτομα στο Ηράκλειο με παράνομο οπλισμό και ραδιοεξοπλισμό μετά από άσκοπους πυροβολισμούς

Συνελήφθησαν δύο άτομα στο Ηράκλειο για παράνομο οπλισμό και άσκοπους πυροβολισμούς. Κατασχέθηκαν 3 όπλα, 701 φυσίγγια και ραδιοεξοπλισμός.

Χάρης Μαμουλάκης: «Η μεγάλη νίκη του ΟΦΗ αποτελεί τη λαμπρότερη σελίδα στην ιστορία του»

Ο Χάρης Μαμουλάκης συνεχάρη τον ΟΦΗ για την κατάκτηση του Κυπέλλου Ελλάδας, χαρακτηρίζοντας τη νίκη επί του ΠΑΟΚ ως τη λαμπρότερη σελίδα στην ιστορία της ομάδας.