Εκδήλωση τιμής και μνήμης στον Λούλο Κεραμειών στο Μνημείο Ηρώων του ’21

Κανένα σχόλιο

Η Περιφέρεια Κρήτης – Περιφερειακή Ενότητα Χανίων και ο Δήμος Χανίων διοργανώνουν εκδήλωση Τιμής και Μνήμης για τη Μάχη του Λούλου στα Κεραμειά,την πρώτη Μάχη της Επανάστασης του 1821 στην Κρήτη,την Τρίτη 14 Ιουνίου 2022, ώρα 19.00, στο Μνημείο Ηρώων του ’21, στο Λούλο Κεραμειών.

Ο ιστορικός ερευνητής και συγγραφέας, Δημήτρης Νικολακάκης,θα μιλήσει με θέμα: «Λούλος Κεραμειών, 14 Ιουνίου 1821. Τα Χανιά πρωτοπόρα σ’ όλους τους απελευθερωτικούς αγώνες»και τα μέλη του Πολιτιστικού Συλλόγου Λούλου Κεραμειών θα αποδώσουνριζίτικα τραγούδια.

"Sponsored links"

Στα : Τοπικα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live