Εκδήλωση του ΕΣΥΝ για τον ρόλο του σχολείου στην πρόληψη της τοξικοεξάρτησης

Κανένα σχόλιο

Το Παράρτημα Χανίων του Εθνικού Συμβουλίου κατά των Ναρκωτικών και η Ένωση Γονέων & Κηδεμόνων Χανίων διοργανώνουν εκδήλωση με τη στήριξη της Αντιπεριφέρειας Χανίων στη μεγάλη αίθουσα του Πνευματικού Κέντρου Χανίων (Α. Παπανδρέου 76) την Κυριακή 29 Ιανουαρίου και από ώρα 6:30μμ, με θέμα:

«Ο ρόλος του σχολείου στην πρόληψη της τοξικοεξάρτησης»

Κεντρικός ομιλητής: Παναγιώτης Κατηφές, κοινωνιολόγος, σύμβουλος εξαρτήσεων, αντιπρόεδρος του Ε.ΣΥ.Ν., πρόεδρος της Ανώτ. Συνομοσπ. Γονέων Μαθητών Ελλάδας (ΑΣΓΜΕ)

"Sponsored links"

Θα ακολουθήσει συζήτηση

Είσοδος ελεύθερη

Λέμε ΝΑΙ στη ζωή, λέμε ΟΧΙ σε όλα τα ναρκωτικά!

Στα : Τοπικα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live