Εκδηλώσεις για τον τουρισμό στην Κρήτη από το ΚΚΕ

Κανένα σχόλιο

Εκδηλώσεις με θέμα “Τουρισμός 2022. Η “βαριά βιομηχανία” για τα κέρδη των τουριστικών ομίλων στις πλάτες των εργαζομένων και των επαγγελματιών. Οι θέσεις του ΚΚΕ.” θα πραγματοποιήσουν οι ΚΟ της ΕΠ Κρήτης με ομιλητή τον Γιώργο Στεφανάκη στέλεχος του ΚΚΕ και πρόεδρος του Συνδικάτου Επισιτισμού – Τουρισμού – Ξενοδοχείων Αττικής. 

Οι εκδηλώσεις θα πραγματοποιηθούν:

  • Στο Ηράκλειο, το Σάββατο 9 Απρίλη, στην Αίθουσα της Παλιάς Λαχαναγοράς (απέναντι από το Μουσείο Φυσικής Ιστορίας) στις 19:00.
  • Στα Χανιά, την Κυριακή 10 Απρίλη, στην Αίθουσα του Συλλόγου Γυναικών στο Μάλεμε, στις 19:00.

"Sponsored links"

Στα : Τοπικα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live