Εκδρομή στο φαράγγι του Ρίχτη μελών του ΚΕΘΕΑ ΑΡΙΑΔΝΗ

Κανένα σχόλιο

Μέλη και προσωπικό της Ανοικτής Δομής Υποστήριξης Ηρακλείου σε συνεργασία με το Τμήμα Εκπαίδευσης του ΚΕΘΕΑ ΑΡΙΑΔΝΗ διοργάνωσαν και υλοποίησαν πεζοπορία στο Φαράγγι του Ρίχτη στο Λασίθι το Σάββατο 11 Σεπτέμβρη. Η συγκεκριμένη δράση έλαβε χώρα στο πλαίσιο της θεραπευτικής διαδικασίας στην οποία είναι ενταγμένοι άνθρωποι, οι οποίοι δίνουν τον αγώνα τους ενάντια στις εξαρτήσεις, προκειμένου όχι μόνο να ανακτήσουν τον έλεγχο του εαυτού τους, αλλά συνάμα να ανακαλύψουν και να ζήσουν μια νέα ζωή με νόημα.

Οι θεραπευτικές ιδιότητες της φύσης συνιστούν τους καλύτερους αρωγούς σε έναν τέτοιο αγώνα, ενώ οι συμμετέχοντες σε τέτοιες δραστηριότητες βιώνουν όψεις της ομαδικότητας, της αλληλοβοήθειας, της αλληλοϋποστήριξης, της αλληλεγγύης που ενδυναμώνουν το αίσθημα του ανήκειν στην ομαδική θεραπευτική διαδικασία, ενώ παράλληλα εκπαιδεύονται σε εναλλακτικούς τρόπους δημιουργικής αξιοποίησης του ελεύθερου τους χρόνου.

Η Ανοικτή Δομή Υποστήριξης Ηρακλείου του Θεραπευτικού Προγράμματος ΚΕΘΕΑ ΑΡΙΑΔΝΗ παρέχει υπηρεσίες συμβουλευτικής και θεραπείας σε ενήλικες άνω των 21 ετών, οι οποίοι έχουν εξάρτηση από τα ναρκωτικά, το αλκοόλ, το τζόγο ή το διαδίκτυο, καθώς επίσης και στις οικογένειές τους.

"Sponsored links"

Η συμμετοχή στις παραπάνω υπηρεσίες είναι δωρεάν, με σεβασμό στο απόρρητο.

Διεύθυνση: Σμπώκου 6, ισόγειο

 

 

Τηλέφωνο: 2810 319505

E-mail: ady@kethea-ariadni.gr

Στα : Τοπικα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live