Εκλογικό αιφνιδιασμό μεθοδεύει ο Τσίπρας με τους ΑΝΕΛ στα ψηφοδέλτια του ΣΥΡΙΖΑ. Στα Χανιά χέρι – χέρι Πολάκης – Γύπαρης;

Κανένα σχόλιο

Σύμφωνα με τις πληροφορίες που έχουν διαρρεύσει από το περιβάλλον κορυφαίου παράγοντα του ΣΥΡΙΖΑ εκλογικό αιφνιδιασμό μεθοδεύει ο Αλέξης Τσίπρας με στόχο να προλάβει τις αρνητικές επιπτώσεις της Συμφωνίας και να αιφνιδιάσει τους εσωκομματικούς του αντιπάλους.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι η καταφανής αδυναμία των ΑΝΕΛ να εισέλθουν στη Βουλή ως ανεξάρτητο κόμμα λύθηκε μετά από συμφωνία Τσίπρα – Καμμένου που προβλέπει συνυποψηφιότητες στελεχών των ΑΝΕΛ στα ψηφοδέλτια του ΣΥΡΙΖΑ, τη δε θέση του Αντιπροέδρου σε μελλοντική κυβέρνηση θα καταλάβει ο Πάνος Καμμένος. Όσον αφορά το νομό Χανίων το ψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες θα διαμορφωθεί με τον σημερινό Υπουργό Παύλο Πολάκη, τον Κώστα Γύπαρη από τους ΑΝΕΛ και τη σημερινή βουλευτή Χανίων Βάλια Βαγιωνάκη.

Για την 4η θέση δεν έγινε ακόμα τίποτα γνωστό κάποιο όνομα ωστόσο ο σημερινός βουλευτής Χανίων και Υπουργός  Οικονομικών Γιώργος Σταθάκης θα κατέβει σε εκλογική περιφέρεια των Αθηνών.

"Sponsored links"

Η επαλήθευση των πληροφοριών ή όχι είναι θέμα χρόνου.

Στα : Τοπικα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

Διαβάστε επίσης
ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live
διαφημίσεις