Εκστρατεία ανατροπής της λεόντειας σύμβασης για το ξεπούλημα των 14 Περιφερειακών Αεροδρομίων της Ελλάδας ξεκινά σε επίπεδο Ευρωπαϊκής Ένωσης ο Νότης Μαριάς

Κανένα σχόλιο

«Λεόντειο συμφωνία» χαρακτήρισε τη σύμβαση της παραχώρησης των 14 Περιφερειακών Αεροδρομίων της Ελλάδας στη Γερμανική Fraport o Aνεξάρτητος Ευρωβουλευτής Νότης Μαριάς, μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό Corfu Channel της Κέρκυρας στις 24 Δεκεμβρίου και εξήγγειλε εκστρατεία ανατροπής της σε επίπεδο Ευρωπαϊκής Ένωσης.

«Η σύμβαση μπορεί να ακυρωθεί, είπε ο Νότης Μαριάς, αν αποδείξουμε δύο πράγματα: ότι υπάρχει μονοπώλιο που στρεβλώνει τον ανταγωνισμό και ότι υπάρχουν κρατικές ενισχύσεις που καρπώνεται ο αγοραστής. Ο Ανεξάρτητος Ευρωβουλευτής αποσαφήνισε ότι ήδη ετοιμάζει έναν «πλούσιο» φάκελο για το «βίο και την πολιτεία» της Fraport και τις προσπάθειές της να διαμορφώσει μονοπωλιακές συνθήκες, τον οποίο θα καταθέσει άμεσα στην Ευρωβουλή.

«Θα τους ταράξουμε στη νομιμότητα» είπε χαρακτηριστικά ο Νότης Μαριάς εξηγώντας ότι υπάρχουν κανόνες στο Δίκαιο της Ευρωπαϊκής Ένωσης που παραβιάστηκαν κατάφωρα και σκοπεύει απλώς να ζητήσει να εφαρμοστούν κατά γράμμα στην περίπτωση της Fraport.

"Sponsored links"

Ο Ανεξάρτητος Ευρωβουλευτής επισήμανε ότι -αίφνης μετά από 4 μήνες αναμονής- ο αρμόδιος Επίτροπος της Κομισιόν Πιέρ Μοσχοβισί μόλις στις 22/12 απάντησε στην Ερώτηση του και «πέταξε το μπαλάκι» στην Ελληνική κυβέρνηση για το αν υπάρχουν παραλείψεις και ζήτημα που χρήζει παρέμβασης από πλευράς της Κομισιόν.

Δείτε στο βίντεο που ακολουθεί ολόκληρη τη συνέντευξη του Νότη Μαριά στον τηλεοπτικό σταθμό της Κέρκυρας

 

Στα : Ελλαδα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

Διαβάστε επίσης
ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live
διαφημίσεις