ΕΛΜΕ Χανίων: Τιμητική εκδήλωση για το Σωματείο εργαζομένων στην καθαριότητα των σχολικών μονάδων

Κανένα σχόλιο

Η ΕΛΜΕ Χανίων προσκαλεί το Σωματείο εργαζομένων στην καθαριότητα των σχολικών μονάδων Νομού Χανίων και τους πολίτες, σε μια τιμητική εκδήλωση  το Σάββατο 24 Οκτώβρη 18:00 στο 1ο Γυμνάσιο Χανίων  για τη συνεισφορά των εργαζόμενων της καθαριότητας, στην ποιότητα και στην ασφάλεια της σχολικής ζωής.

Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση:

Πρόθεση μας είναι η δημόσια αναγνώριση και ο σεβασμός όλων μας, γύρω από την δύσκολη και απαιτητική εργασία των ανθρώπων  που καθημερινά αγωνίζονται, σε αντίξοες συνθήκες, δίπλα μας, μέσα στις σχολικές μονάδες.

"Sponsored links"

Στόχοι της εκδήλωσης αποτελούν επίσης, η ενημέρωση γύρω από τα προβλήματα και τα χρόνια αιτήματα των εργαζόμενων στην καθαριότητα των σχολείων, όπως:

  • για την μονιμοποίηση τους,
  • ενάντια στην επισφάλεια,
  • για τις αναγκαίες προσλήψεις ιδίως σε μια περίοδο που, λόγω πανδημίας, οι απαιτήσεις και οι εντάσεις της εργασίας έχουν πολλαπλασιαστεί,
  • για τα δικαιώματα τους γύρω από το μισθό, το ωράριο, την ασφάλιση και τα επιδόματα.

Οι αγωνίες των εργαζομένων στην καθαριότητα  και ο καθημερινός τους αγώνας στον ίδιο εργασιακό χώρο που αγωνιζόμαστε καθημερινά και εμείς για μια καλύτερη παιδεία, έχουν κοινό τόπο.

Ας γίνει η τιμητική εκδήλωση των δύο σωματείων, ένα ακόμα βήμα αλληλουποστήριξης, διάγνωσης των κοινών προβλημάτων και μιας μόνιμης συνδικαλιστικής  δράσης  και ανθρώπινης συνεργασίας.

Στα : Τοπικα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live