ΕΛΜΕ ΧΑΝΙΩΝ: Κάλεσμα σε έκτακτη Γενική Συνέλευση Κυριακή 15/9, 7.00μ.μ, 1ο Γυμνάσιο

Κανένα σχόλιο

Το ΔΣ της ΕΛΜΕ μετά από αίτημα πολλών συναδέλφων συγκαλεί έκτακτη Γενική Συνέλευση της ΕΛΜΕ την Κυριακή 15/9 στις 7.00μ.μ στο 1ο Γυμνάσιο με αποκλειστικό θέμα την οργάνωση και το συντονισμό των δράσεών μας την κρίσιμη πρώτη απεργιακή εβδομάδα που ακολουθεί.

     Καλούμε όλες/ους  τις/ους  συναδέλφισσες /ους, να συμμετέχουν μαζικά, κάτι που αποτελεί την καλύτερη εγγύηση για την αποφασιστική υλοποίηση των αποφάσεων που θα πάρουμε. Όλοι μαζί στον αγώνα για την υπεράσπιση του Δημόσιου Σχολείου μέχρι την τελική νίκη.

 ΓΙΑ ΤΟ ΔΣ

"Sponsored links"

   Ο πρόεδρος                                                              Ο Γεν. Γραμματέας

Ι. Τσαμαντάκης                                                             Φ. Μπιχάκης

Στα : Τοπικα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live