Εμβόλιο Moderna: Αποσύρονται χιλιάδες δόσεις στην Ευρώπη

Κανένα σχόλιο

Αποσύρονται χιλιάδες δόσεις εμβολίων της Moderna για τον κορονοϊό. Όπως ανακοίνωσε η Moderna την Παρασκευή (8/4) ανακαλούνται 764.900 δόσεις του εμβολίου της για την COVID-19 που παρήχθησαν από έπειτα από σύμβαση με την εταιρεία Rovi καθώς ένα φιαλίδιο βρέθηκε «μολυσμένο από ξένο σώμα».

Όπως μετέδωσε το Reuters, δεν έχουν εντοπιστεί ζητήματα ασφάλειας, σύμφωνα με ανακοίνωση της Moderna σχετικά με τις παρτίδες που διανεμήθηκαν στη Νορβηγία, την Πολωνία, την Πορτογαλία, την Ισπανία και τη Σουηδία τον μήνα Ιανουάριο.

Σύμφωνα με την φαρμακευτική εταιρεία, η μόλυνση εντοπίστηκε μόνο σε ένα φιαλίδιο και ανακαλεί ολόκληρη την παρτίδα έπειτα από «πολλή προσοχή». Ωστόσο, δεν αποκάλυψε τι βρέθηκε στο φιαλίδιο.

"Sponsored links"

Οι ιαπωνικές αρχές πέρυσι ανέστειλαν τη χρήση ορισμένων δόσεων του εμβολίου, τις οποίες η Moderna ανακάλεσε αργότερα, έπειτα από έρευνα για μολύνσεις από ανοξείδωτο χάλυβα σε ορισμένα φιαλίδια.

Πάνω από 900 εκατομμύρια δόσεις του εμβολίου Moderna COVID-19 έχουν χορηγηθεί παγκοσμίως μέχρι σήμερα.

 

Στα : Κόσμος

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live