Ενάντια στις αναθέσεις υπηρεσιών σε εργολάβους ο Συλλογος Εργαζομένων του νοσοκομείου Χανίων

Κανένα σχόλιο

Ο Σύλλογος Εργαζομένων του Νοσοκομείου Χανίων τάσσεται κατά της επιστροφής των ΑΝΑΘΕΣΕΩΝ σε ΕΡΓΟΛΑΒΟΥΣ και ζητάει να δοθεί με Νομοθετική ρύθμιση η δυνατότητα στο Νοσοκομείο μας καθώς και σε όλα τα Νοσοκομεία της χώρας να προκηρύσσουν ξανά Διαγωνισμούς ΣΟΧ.

Είναι γεγονός ότι με το θεσμό των Συμβάσεων Ορισμένου Χρόνου βελτιώθηκαν σημαντικά οι συνθήκες εργασίας αλλά και οι προσφερόμενες υπηρεσίες σε καθαριότητα, σίτιση και φύλαξη των Νοσοκομείων, ενώ αποδείχτηκε περίτρανα πως με την ανάθεση υπηρεσιών σε εργολάβους το Δημόσιο δεν κερδίζει, αλλά χάνει χρήματα, αφού οι αναθέσεις κοστίζουν πολύ περισσότερο από τις ΣΟΧ.

 

"Sponsored links"

Στα : Τοπικα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live