Ενημερωτική δράση από το Πολυδύναμο Κέντρο Χανίων του ΚΕΘΕΑ ΑΡΙΑΔΝΗ στον Κινηματογράφο «ΚΗΠΟΣ»

Κανένα σχόλιο

Στα πλαίσια των δράσεων με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα κατά των Ναρκωτικών που διοργανώνει ο Δήμος Χανίων και το Τμήμα Κοινωνικής Πολιτικής, Προστασίας ΑμεΑ και Ισότητας, το Πολυδύναμο Κέντρο Περιφέρειας Κρήτης, με έδρα τα Χανιά  του ΚΕΘΕΑ ΑΡΙΑΔΝΗ πραγματοποιεί ενημέρωση για τις εξαρτήσεις στην είσοδο του Δημοτικού Κινηματογράφου «ΚΗΠΟΣ» όπου προβάλλεται η ταινία «Benisback» την Τετάρτη 23 Ιουνίου και Πέμπτη 24 Ιουνίου και ώρα 21.00.

Γονείς, μέλη και φίλοι του Πολυδύναμου Κέντρου θα βρίσκονται στην είσοδο του κινηματογράφου προκειμένου να ενημερώσουν τους παραβρισκόμενους για τις δράσεις και τις υπηρεσίες της κέντρου.

Το «Πολυδύναμο Κέντρο Περιφέρειας Κρήτης, με έδρα τα Χανιά» με κωδικό ΟΠΣ (MIS) 5035309 είναι ενταγμένο στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Κρήτη» 2014-2020 και συγχρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο (ΕΚΤ).

"Sponsored links"

Στα : Τοπικα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live