Ενόψει της ολοκλήρωσης της ΕΔΕ, έκκληση της οικογένειας του Βαγγέλη να αναβληθεί η συγκέντρωση στα Ιωάννινα

Κανένα σχόλιο

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης Βαγγέλης Αποστόλου ζήτησε να ολοκληρωθεί άμεσα η ΕΔΕ για την εξαφάνιση του Βαγγέλη

Εξελίξεις αναμένονται τις επόμενες ώρες στη μυστηριώδη υπόθεση εξαφάνισης του Βαγγέλη Γιακουμάκη με την ΕΔΕ να ολοκληρώνεται, το πόρισμα να αναμένεται με ιδιαίτερο ενδιαφέρον και την οικογένεια να μεταβαίνει εκ νέου στα Ιωάννινα προκειμένου να παρακολουθεί πιο στενά την εξέλιξη της υπόθεσης και να έχει άμεση ενημέρωση για τα νέα δεδομένα που θα προκύψουν από το πόρισμα της ΕΔΕ.

Με την αγωνία να χτυπάει κόκκινο, αναφορικά με την τύχη και τις συνθήκες εξαφάνισης του φοιτητή, η μαζική ανταπόκριση και συσπείρωση των διαδικτυακών του φίλων οδήγησε στην απόφαση, μετά τη συγκέντρωση της προηγούμενης εβδομάδας στον Πειραιά, να επαναληφθεί αντίστοιχη και στα Ιωάννινα αυτήν την Κυριακή.

"Sponsored links"

Με μία ανακοίνωση όμως που εκδόθηκε πριν λίγα λεπτά και που δημοσιοποιεί το protothema.gr η οικογένεια και ο ιδιωτικός ερευνητής που «τρέχει» την υπόθεση ζητούν από τους διαδικτυακούς φίλους του νεαρού να αναβληθεί η συγκέντρωση αυτή, καθώς οι εξελίξεις τις επόμενες ώρες θα είναι σαρωτικές για την υπόθεση.

Στην ανακοίνωση επισημαίνεται χαρακτηριστικά:

«Φίλες και φίλοι, θέλω αρχικά να εκφράσω την ευγνωμοσύνη τόσο εμού όσο και της οικογένειας του Βαγγέλη, με την οποία έχω την τιμή να επικοινωνώ και να συνεργάζομαι, για την αυθόρμητη, αλλά και χρήσιμη ενασχόλησή σας προκειμένου να εντοπισθεί.

Θέλω ακόμη να σας παρακαλέσω τόσο προσωπικά όσο και επ’ ονόματι της οικογένειάς του να αναβάλετε τη συγκέντρωση της 8/3/2015 στα Γιάννενα, σε μελλοντική ημερομηνία, διότι αφενός βρισκόμαστε στο κρισιμότερο σημείο της έρευνας, και υπάρχει πλήρης κινητοποίηση των αστυνομικών αρχών, αφετέρου βρίσκεται σε εξέλιξη ένορκη διοικητική εξέταση για την υπόθεση.

Σας διαβεβαιώνω ότι θα συνεχίσουμε την επικοινωνία μας, την οποία θεωρώ άκρως χρήσιμη και αναγκαία στην εξέλιξη της υπόθεσης αυτής.

Με εκτίμηση, Γεώργιος Τσούκαλης, ιδιωτικός ερευνητής».

Να σημειωθεί επιπλέον ότι σύμφωνα με πληροφορίες ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης Βαγγέλης Αποστόλου επικοινώνησε με τη Διοίκηση του ΕΛΓΟ Δήμητρα, που έχει αναλάβει την ΕΔΕ στα Ιωάννινα και ζήτησε να τελειώνουν με την έρευνα το συντομότερο δυνατό και να συνταχθεί το πόρισμα αυτής άμεσα.

protothema.gr

"Sponsored links"

Στα : Τοπικα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live