Εξόρμηση κλιμακίου ΚΚΕ (μ-λ) – Μ-Λ KKE στα Χανιά

Κανένα σχόλιο

Κλιμάκιο της εκλογικής συνεργασίας του ΚΚΕ(μ-λ) Μ-Λ ΚΚΕ με επικεφαλής τον υποψήφιο Χρήστο Νταμαδάκη θα κάνει εξόρμηση στο κέντρο της πόλης σήμερα Τρίτη στις 6.00μ.μ με μαζικό μοίρασμα της εκλογικής διακήρυξης του συνδυασμού.

Στη διακήρυξη αναλύονται συνοπτικά τα κεντρικά συνθήματα του συνδυασμού που, σύμφωνα με σχετικό δελτίο τύπου “ξεσκεπάζουν τις εκλογικές αυταπάτες και τις «εύκολες λύσεις» των κάθε λογής «σωτήρων» και τονίζουν πως η ελπίδα βρίσκεται στους λαϊκούς αγώνες ενάντια στην ιμπεριαλιστική εξάρτηση από ΗΠΑ- ΝΑΤΟ – Ε.Ε. – ΔΝΤ και την καπιταλιστική βαρβαρότητα που διαλύει τη ζωή των ανθρώπων της δουλειάς. “

"Sponsored links"

Στα : Τοπικα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live