Εξώσεις από πολυκατοικία της Εκκλησίας στο Κολωνάκι για να την κάνουν Airbnb

Κανένα σχόλιο

Χιονοστιβάδα παίρνουν οι εξώσεις στο Κολωνάκι εξ αιτίας του Airbnb. Μετά την «αμαζόνα» της Λυκόβρυσης και τον «πρίγκιπα» των Κρυστάλλων, σειρά πήραν δεκατρείς ένοικοι μίας ολόκληρης πολυκατοικίας επί της Αλωπεκής 46 κληροδότημα της Μονής Πετράκη!

Οι εξώσεις από την «Ιερή» πολυκατοικία γίνονται με «ούριο άνεμο» δικαστικές αποφάσεις. Έχει εμφανιστεί ένας ιδιώτης στον οποίο ανατέθηκε η αξιοποίηση του ακινήτου και ο οποίος από το 2018 ζητάει από τους ένοικους να εγκαταλείψουν τα διαμερίσματα. Μεταξύ αυτών μια κυρία καρκινοπαθής και μια άλλη με επιβαρυμένη υγεία.

Προχτές με fast trak διαδικασίες ήρθε και η σειρά του γνωστού φυσικοθεραπευτή της Αλωπεκής που επί τριάντα συναπτά έτη γιατροπορεύει όλο το Κολωνάκι! Συγκεκριμένα την περασμένη Τρίτη προσέφυγε στο δικαστήριο ζητώντας την ανακοπή πρωτόδικης απόφασης για έξωση από την «ιερή» πολυκατοικία μέχρι να αποφανθεί το Εφετείο. Το δικαστήριο αυθημερόν, στις 1.30 μμ εξέδωσε απόφαση ότι δεν κάνει αποδεκτό το αίτημα του ανοίκιαστη για ανακοπή της πρωτόδικης απόφασης και αστραπιαία εντός μίας ώρας εμφανίστηκε στην «Ιερή» πολυκατοικία δικαστικός κλητήρας συνοδευόμενος από κλειδαρά και στην γωνία Αλωπεκής και Πλουτάρχου να κρατάει τσίλιες γνώριμος μεσίτης της πλατείας. Εκείνη την ώρα το φυσικοθεραπευτήριο ήταν ανοιχτό και οι καλωδιωμένοι ασθενείς δεν πίστευαν στα μάτια τους για το τι τους συμβαίνει! Με συνοπτικές διαδικασίες οι ασθενείς και το προσωπικό απωθήθηκαν βιαίως, η κλειδαριά του διαμερίσματος άλλαξε και τα μηχανήματα του φυσικοθεραπευτήριου παραμένουν εγκλωβισμένα στο διαμέρισμα!

"Sponsored links"

Αυτά όλα που συνέβησαν το μεσημέρι της περασμένης τρίτης στην καρδιά του Κολωνακίου δεν θα είχαν τόσο μεγάλη αξία εάν το οίκημα δεν ήταν κληροδότημα της Εκκλησίας. Πλέον τον λόγο έχει ο Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και Πάσης Ελλάδος για να επαναφέρει την Τάξη.

Δ. Β.

Στα : Ελλαδα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live