Επίσκεψη Βολουδάκη στον ΟΑΚ

Κανένα σχόλιο

Τον Οργανισμό Ανάπτυξης Κρήτης επισκέφθηκε σήμερα ο βουλευτής Χανίων της Νέας Δημοκρατίας Μανούσος Βολουδάκης.

Σε σχετική ανάρτησή του στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook αναφέρει τα εξής:

ΟΑΚ σήμερα, επίσκεψη στην έδρα του στην Αγυιά Χανίων, γιατί το έργο που ξεκινήσαμε το 2013 πρέπει να συνεχισθεί! Έχει ήδη υπάρξει καθυστέρηση στην επαναφορά των αρμοδιοτήτων του – πλέον όμως η σχετική τροπολογία είναι έτοιμη να κατατεθεί από τον αρμόδιο Υπουργό στη Βουλή. Για αυτό και έχουν αρχίσει αντιδράσεις από αυτούς που επί 4 χρόνια (2015-2019) προσπάθησαν να γκρεμίσουν ό,τι χτίσαμε στον Οργανισμό. Εννοείται πώς οι αντιδράσεις είναι επί ματαίω καθώς ο Υπουργός υλοποιεί τη δέσμευση μας από το 2016 και τις προγραμματικές δηλώσεις της κυβέρνησης.

"Sponsored links"

Μαζί με τη Διοίκηση του ΟΑΚ, τον Πρόεδρο Λευτέρη Κοπάση και το Διευθύνοντα Σύμβουλο Άρη Παπαδογιάννη, θέσαμε σήμερα τις βάσεις της συνεργασίας του ΟΑΚ με τη ΜΟΔ Α.Ε. στην Αθήνα, όπως είχα ήδη συζητήσει την περασμένη εβδομάδα με τον Πρόεδρό της Γιώργο Παπαδημητρίου, καλό φίλο της Κρήτης, ντόπιο για εμάς στα Χανιά. Είχαμε τηλεδιάσκεψη με τον Πρόεδρο της ΜΟΔ στην οποία συζητήθηκαν βασικές αρχές και επόμενα βήματα. Με τη συνεργασία αυτή θα διευκολυνθεί η ένταξη έργων της τοπικής αυτοδιοίκησης στο ΕΣΠΑ, με τη συνδρομή του εξειδικευμένου προσωπικού της ΜΟΔ Α.Ε., χωρίς βέβαια κανένα πρόσθετο κόστος για τον Οργανισμό, καθώς η ΜΟΔ είναι και αυτή εταιρεία του Δημοσίου.

(Κάποια τοπικά μέσα ενημέρωσης των Χανίων είχαν την πρόθεση να καλύψουν από κοντά τη συνάντηση και την τηλεδιάσκεψη. Σκέφτηκα ότι ίσως θα μαζευόμασταν πολλοί με αυτόν τον τρόπο, και τους παρακάλεσα να μην έρθουν, δίνοντας το μήνυμα ότι για το καλό όλων μας, ακόμα περιορίζουμε τις φυσικές μας παρουσίες μόνο στα απολύτως απαραίτητα. Τους ευχαριστώ για την κατανόηση και για την πρόθεση).

Στα : Τοπικα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live