Επίσκεψη μαθητών του 16ου Νηπιαγωγείου στο Δημαρχείο Χανίων

Κανένα σχόλιο

Τους μικρούς μαθητές και τις μαθήτριες του 16ου Νηπιαγωγείου Χανίων, συνοδευόμενους από τις εκπαιδευτικούς τους, υποδέχθηκε πρόσφατα ο Δήμαρχος Χανίων, Παναγιώτης Σημανδηράκης, στο Γραφείο του, στο πλαίσιο επίσκεψης, στο Δημαρχείο Χανίων.

Στην υποδοχή των μαθητών παρευρέθηκαν επίσης ο Αντιδήμαρχος Παιδείας, Αντώνης Βαρδάκης, καθώς και ο Επικεφαλής της Περιφερειακής Παράταξης “Η Κρήτη Μπροστά”, Αλέξανδρος Μαρκογιαννάκης.

Τα παιδιά πραγματοποίησαν την επίσκεψή τους στο πλαίσιο των εργαστηρίων δεξιοτήτων «Το πρώτο βήμα στη Δημοκρατία», που πραγματοποιεί το Νηπιαγωγείο τους, και ειδικότερα της δράσης, με θέμα: «Ενδιαφέρομαι και ενεργώ – Κοινωνική συναίσθηση και ευθύνη».

"Sponsored links"

Ο Δήμαρχος Χανίων αφού απάντησε στις απορίες των παιδιών, ενημερώθηκε και για ζητήματα, που αφορούν στο Νηπιαγωγείο τους. Παράλληλα, δέχτηκε με χαρά αφίσα, που έφτιαξαν οι μικροί μαθητές με θέμα τη δημοκρατία.

 

 

Στα : Τοπικα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live