Επιβεβαίωσαν οι Μινωικές ότι το κρούσμα κορωνοϊού στο Ρέθυμνο ήταν μέλος του πληρώματος του πλοίου στη γραμμή Πειραιάς – Χανιά

Κανένα σχόλιο

Με ανακοίνωση που έδωσαν στη δημοσιότητα οι Μινωικές Γραμμές επιβεβαίωσαν ότι ο 48χρονος που ανιχνεύθηκε με κορωνοϊό από χωριό του Ρεθύμνου είναι μέλος του πληρώματος του πλοίου ΚΥΔΩΝ ΠΑΛΛΑΣ που κάνει τη γραμμή Πειραιάς – Χανιά – Πειραιάς.

Σύμφωνα με την εταιρεία «παρουσίασε ήπια συμπτώματα του ιού COVID-19» ενώ βρισκόταν εκτός πλοίου από τις 2 Απριλίου.

Σύμφωνα με την εταιρεία έγινε επιθεώρηση στο πλοίο από κλιμάκιο της Υγειονομικής Περιφέρειας Πειραιά, και διαπιστώθηκε ότι «τηρούνται όλες οι προβλεπόμενες διαδικασίες και προφυλάξεις από την εταιρεία και το πλήρωμα του πλοίου αναφορικά με τη πρόληψη έναντι της πανδημίας του ιού COVID – 19».

"Sponsored links"

Στα : Τοπικα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live