Επιστολή: Από το “βάστε γερά Γερούν και Σόιμπλε” στον “Τσώρτσιλ” Ζελένσκι, η Δύση κοιτάζει μόνο το συμφέρον της

Κανένα σχόλιο

Κύριε διευθυντά,

Βρήκε και η ευρωπαϊκή Δεξιά τον δικό της Τσίπρα. Το όνομά του είναι Ζελένσκι.

Σε αντίθεση όμως με τον Τσίπρα, ο Ζελένσκι έχει σύμμαχους όλη τη Δύση. Όλοι οι δυτικοι ηγέτες σπεύδουν να εκφράσουν την αλληλεγγύη τους, να μιλήσουν για τον ηρωικό Ουκρανικό λαό, να παρομοιάσουν τον ηγέτη αυτού του λαού με τον Τσώρτσιλ. Οι ίδιοι αυτοί ηγέτες, όταν ο Τσίπρας ύψωσε κι αυτός ανάστημα για να αντισταθεί απέναντι στον οικονομικο πόλεμο που δεχόταν η χώρα, δεν τον είπαν Τσώρτσιλ αλλά επικίνδυνο. Τον ελληνικό  λαό που επί χρόνια έβγαινε μαζικά στους δρόμους δεν τον είπαν ήρωα που αντιστέκεται, αλλά τεμπέλη.

"Sponsored links"

Ο Τσίπρας συνθηκολόγησε, όπως θα συνθηκολογήσει και ο Ζελένσκι.

Το αποτέλεσμα θα είναι το ίδιο.

Όπως καταστράφηκε η Ελλάδα, τώρα καταστρέφεται η Ουκρανία. Η Ελλάδα καταστράφηκε επειδή αυτές ήταν οι βουλές της Δύσης. Και η Ουκρανία θα καταστραφεί γιατί αυτές είναι οι βουλές της Δύσης.

Οι ίδιοι που καλούσαν τον Τσίπρα να υπογράψει τα μνημόνια κι ελεγαν “βάστε γερά Γερούν και Σόιμπλε” τώρα αποκαλούν τον Ζελένσκι Τσώρτσιλ.

Γιατί ο στόχος της στήριξης της Δύσης στην Ουκρανία δεν είναι η διάσωση της από τη Ρώσικη εισβολή, αλλά το να δεχθεί πλήγματα ο αντιπαλος της Ουκρανίας, η Ρωσία.

Η Δύση καταστρέφει την Ουκρανία στηρίζοντάς την όπως κατέστρεψε την Ελλάδα επιβάλλοντας καταστρεπτικά μέτρα.

Η Δύση δε νοιάζεται για την Ελλάδα, ποτέ δε νοιάστηκε αληθινά για την Ουκρανία.

Οι ισχυροί της Δύσης και του Βορρά νοιάζονται μόνο για τα στρατηγικά τους συμφέροντα.

Πότε οι λαοί θα το καταλάβουν;

"Sponsored links"

Μανώλης Παπουτσάκης

Στα : Θεσεις

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live