15.8 C
Chania
Friday, March 29, 2024

Επιστολή Π. Καραγιαννάκη: «Ανεπίτρεπτη η συμπεριφορά του δημάρχου Αποκορώνου»

Ημερομηνία:

Με ανακοίνωση του ο επικεφαλής της δημοτικής παράταξης “Αποκόρωνας η γη μας”  κ. Παντελής Καραγιαννάκης, σχολιάζει τη δήλωση του δημάρχου Αποκορώνου στον αγιασμό του δημοτικού σχολείου Νιου Χωριού:

Πράξη ασέβειας, μισαλλοδοξίας και συκοφάντησης των αυτοδιοικητικών αντιπάλων του ήταν η αναφορά του Δημάρχου Αποκορώνου κατά την διάρκεια τέλεσης του καθιερωμένου αγιασμού στο δημοτικό σχολείο Νιο Χωριού Αποκορώνου.

Συγκεκριμένα  ο Δήμαρχος απηύθυνε (και με δημοσίευμά του στον έντυπο και ηλεκτρονικό τύπο του νομού μας) χαιρετισμό και μεταξύ άλλων, ζητώντας υποκριτικά “συγνώμη” εκ των προτέρων, αναφέρθηκε σε δήθεν αρνητικές συμπεριφορές δημοτικών συμβούλων που “καταψήφισαν πρόταση που αφορούσε σε ανέγερση νέου σχολικού συγκροτήματος στον Βάμο και βελτίωση του υφιστάμενου…”!

Είναι πρωτοφανής τέτοια συμπεριφορά Δημάρχου να χρησιμοποιεί ασύστολα ψεύδη, στη διάρκεια Αγιασμού δημοτικού σχολείου και να χρησιμοποιεί πολιτικές κορώνες αναλήθειας γεγονότων σε σχολική κοινότητα, δηλαδή μαθητές-ριες, δασκάλους και γονείς, καθώς επίσης και όλων των παρευρισκομένων, μεταξύ των οποίων, εκπρόσωποι της εκκλησίας και υπηρεσιών του νομού μας.

Δήμαρχε Κουκιανάκη αρέσκεσαι να διαστρεβλώνεις την πραγματικότητα  επιδιώκοντας την παραπλάνηση των δημοτών.

Δήμαρχε είπες ψέματα και πρέπει να ζητήσεις συγνώμη από τους μικρούς μαθητές, τους γονείς τους και όλους τους παρευρισκόμενους διότι “τέτοιου είδους συμπεριφορές δε βοηθούν την εκπαίδευση” (δικά σου λόγια στο δημοσίευμα που πρέπει να τηρήσεις).

Στο δημοτικό συμβούλιο της 29/06/2022 ήρθε θέμα με τίτλο τροποποίηση προϋπολογισμού για “μελέτες ωρίμανσης έργων Δήμου Αποκορώνου” που αφορά σε:

  • Μελέτη στατικής ενίσχυσης, λειτουργικής επέκτασης και ενεργειακής αναβάθμισης του γυμνασίου Βάμου.
  • Μελέτη κατασκευής μονάδας ημερήσιας φροντίδας ηλικιωμένων-Γηροκομείου, στα ΣΕΛΛΙΑ.
  • Μελέτη κατασκευής νέου λυκείου στο Βάμο.

Προϋπολογισμού 500.000 ευρώ.

Και εδώ προκύπτουν δύο σοβαρά ζητήματα για τα οποία ψεύδεστε:

Α. ΟΜΟΦΩΝΑ το Δημοτικό Συμβούλιο με το Πρακτικό 10/2022 και την με αριθμό 49/2022 απόφασή του ΨΗΦΙΣΕ ΘΕΤΙΚΑ για τις παραπάνω μελέτες. {Για του λόγου το αληθές επισυνάπτουμε την απόφαση του δημοτικού συμβουλίου, όπως αυτή έχει αναρτηθεί στη ΔΙΑΥΓΙΑ:

https://diavgeia.gov.gr/decision/view/6%CE%A3%CE%9C%CE%A5%CE%A9%CE%A8%CE%A4-%CE%9F%CE%A4%CE%91?fbclid=IwAR0NWq9UldH6wtaSqVWuJZ6foSmeTfwn8jLs6FBUY52GRNd3NPcopY-Pufo (μπορείτε να κάνετε προβολή ή λήψη αρχείου)}. Και

Β. Πρόταση,  όπως αναφέρεις στο ίδιο δημοσίευμα,  που αφορά σε ΑΝΕΓΕΡΣΗ νέου σχολικού συγκροτήματος στον Βάμο και βελτίωση του υφιστάμενου, ΟΥΔΕΠΟΤΕ έχει έρθει στο Δημοτικό Συμβούλιο, πλην μόνο ΜΕΛΕΤΕΣ τις οποίες, επαναλαμβάνουμε, ΥΠΕΡΨΗΦΙΣΕ σύσσωμο το δημοτικό συμβούλιο.

Γι’ αυτό και η συγνώμη σου προς όλους θα πρέπει να είναι διπλή.

Για την Δημοτική παράταξη “Αποκόρωνας η γη μας”

"google ad"

Ο επικεφαλής

Καραγιαννάκης Παντελής

Υ.Γ. Εκτός αν δε μπορείς δήμαρχε να κατανοήσεις τη διαφορά των λέξεων ΜΕΛΕΤΗ από ΑΝΕΓΕΡΣΗ και την “απόσταση” που χωρίζει τις λέξεις ΜΕΛΕΤΗ από ΑΝΕΓΕΡΣΗ-ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ.

 

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ