Επιστολή: Το χάλι της πράσινης λινάτσας

Κανένα σχόλιο

Κύριε Διευθυντά,

Από το μήνα Μάιο του 2021 και πριν αρχίσει ουσιωδώς η τουριστική περίοδος, ζητήθηκε εγγράφως από τη Δημοτική Αρχή και συγκεκριμένα από το Δήμαρχο κο Σημανδηράκη και τους Αντιδημάρχους κκ Γιαννακάκη και Ξανθουδάκη να καλυφθεί με καλαίσθητο πανό το χάλι της πράσινης λινάτσας που καλύπτει τη σκαλωσιά επί της οδού Χατζημιχάλη Νταλιάνη μπροστά από το Μιναρέ. Η πρόταση περιείχε την ιδέα εμφάνισης της μορφής του ήρωα της μάχης στο Φραγκοκάστελλο Χατζημιχάλη Νταλιάνη και επισήμανσης τιμής για τα 200 χρόνια της Ελληνικής Επανάστασης.

Αντίστοιχα, το Συμβούλιο της Δημοτικής Κοινότητας Χανίων με την απόφαση του αρ. 25 της 27/5/2021, ζήτησε και αυτό τη καλαίσθητη κάλυψη της σκαλωσιάς.

"Sponsored links"

Από τότε μέχρι σήμερα δεν έχει γίνει τίποτα.

‘Όσοι τουρίστες βέβαια έχουν περάσει από τα Χανιά μέχρι τώρα, έχουν φωτογραφήσει τη λινάτσα η οποία με κάμποσα ακόμα κλίκ μέχρι το τέλος της σαιζόν, θα προλάβει να αναδειχθεί αξιοθέατο αντάξιο του Φάρου.

Υ.Γ. Δεν απαξιώ κανένα έργο της Δημοτικής Αρχής, αλλά έχω τη περιέργεια: Tόσοι μήνες μεσολάβησαν. Καλά, άντε την επιστολή αλλά και την απόφαση της Δημοτικής Κοινότητας Χανίων τις πέταξαν στα σκουπίδια. Από τη Δημοτική Αρχή δεν πέρασε κάποιος από εκεί που μόνιμα βολτάρουν όλα τα Χανιά, να δει το χάλι; Κανένας δεν βλέπει; Ή αυτή τελικά θα καταλήξει να είναι η πιο προχωρημένη αισθητική της Πόλης μας ;

ΚΟΥΛΙΖΑΚΗΣ ΜΙΧΑΛΗΣ

 

Στα : Θεσεις

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live