Επιτροπή «Ελλάδα 2021»: Να μην ξεχάσουμε ότι οι επενδύσεις στο Δημόσιο Σύστημα Υγείας αποτελούν το καλύτερο αναπτυξιακό μέτρο

Κανένα σχόλιο

«Όλοι πλέον καταλαβαίνουν ότι οι επενδύσεις στο Δημόσιο Σύστημα Υγείας αποτελούν το καλύτερο αναπτυξιακό μέτρο» τονίζει, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Υγείας, η Επιτροπή «Ελλάδα 2021».

«Σε εποχές κρίσης συνειδητοποιούμε ότι η υγεία είναι πράγματι το πολυτιμότερο αγαθό» σημειώνει η Επιτροπή, σε ανάρτησή της στο Twitter. Όπως μάλιστα επισημαίνει, «όλοι πλέον καταλαβαίνουν ότι οι επενδύσεις στο δημόσιο σύστημά της, αποτελούν το καλύτερο αναπτυξιακό μέτρο που μπορεί να πάρει μία κοινωνία». Καλεί δε, «να μην το ξεχάσουμε όταν η κρίση περάσει».

Στα : Ελλαδα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live