Επιτυχής Ολοκλήρωση του Θερινού Σεμιναρίου του BEST-Chania με θέμα “Convert or Conserve: The Εnergy Εdition”

Κανένα σχόλιο

Το διάστημα 20-29 Ιουλίου 2022 διοργανώθηκε το θερινό σεμινάριο του BEST-Chania με τίτλο “Convert or Conserve: The Εnergy Εdition”. To ακαδημαϊκό μέρος του σεμιναρίου ανέλαβε και υποστήριξε ο Επίκουρος Καθηγητής της Σχολής ΜΠΔ Δημήτριος Ιψάκης. Οι διαλέξεις του σεμιναρίου περιελάμβαναν την εμβάθυνση και την εκπαίδευση νέων μηχανικών και επιστημόνων από διάφορες χώρες της Ευρώπης, αλλά και τον Καναδά, στα θέματα των οικονομικών της ενέργειας, της περιβαλλοντικής επιβάρυνσης, αλλά και της ανάγκης για αξιοποίηση «πράσινων» τεχνολογιών.

Συμπληρωματικές διαλέξεις, εκτός από τον ακαδημαϊκό υπεύθυνο Δ. Ιψάκη, παρέδωσαν οι: Ανδρέας Γιώτης (Επ. Καθηγητής Σχολής ΜΗΧΟΠ), Ευαγγελία Κρασαδάκη (ΕΔΙΠ Σχολής ΜΠΔ), Ιωάννης Κατσίγιαννης (Επ. Καθηγητής Τμήματος ΗΜΜΥ του ΕΛΜΕΠΑ), Θεοχάρης Τσούτσος (Καθηγητής Σχολής ΧΗΜΗΠΕΡ), Παναγιώτης Παρτσινέβελος (Καθηγητής Σχολής ΜΗΧΟΠ), Σάββας Πιπερίδης (ΕΔΙΠ Σχολής ΜΠΔ), Σοφία-Ειρήνη Χατουτσίδου (Δρ. Ερευνήτρια Σχολής ΧΗΜΗΠΕΡ), Βίκτωρ Κουλουμπής(Δρ. Ερευνητής Σχολής ΜΠΔ).

Παράλληλα, οι συμμετέχοντες φοιτητές ακολούθησαν ένα συμπληρωματικό πρόγραμμα πολιτιστικών και κοινωνικών εκδηλώσεων, ενώ είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν και μια Κρητική βραδιά με τοπικά εδέσματα, μουσική και χορούς.

"Sponsored links"

To σεμινάριο υλοποιήθηκε με την αμέριστη συμπαράσταση του γραφείου BEST-Chania και των ακούραστων φοιτητών που το πλαισίωσαν, καθώς και με την υποστήριξη των Πρυτανικών Αρχών του Πολυτεχνείου Κρήτης. Το σεμινάριο ολοκληρώθηκε επιτυχώς στις 29 Ιουλίου 2022 και όλοι οι συμμετέχοντες έφυγαν με τις καλύτερες εντυπώσεις για το Ίδρυμα, τα Χανιά και την Κρήτη.

 

Στα : Τοπικα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live